Naslovna Sport Okružna liga Bor: Šesta uzastopna pobeda „Sloge“

Okružna liga Bor: Šesta uzastopna pobeda „Sloge“

384
0

Kobišnička „Sloga“ zabeležila je šestu uzastopnu pobedu u Okružnoj ligi Bor i time se sa 18 bodova učvrstila na prvom mestu tabele, za tri više od drugoplasirane Blizne i šest od borskog Brestovca.

Foto: FK „Sloga“ Kobišnica

Fudbaleri „Sloge“ savladali su u šestom kolu Okružne lige Bor ekipu iz Urovice sa 2:0. Favorite ovogodišnjeg prvenstva u vođstvo je u 41. minutu poveo Spasoje Maliković, dok je na 2:0 rezultat učvrstio Nikola Vojinović iz kaznenog udarca.

Od ostalih naših predstavnika, izuzev BSK iz Bukovča koji je u ovom kolu bio slobodan, jer je Majdanpek odustao od daljeg takmičenja, jabukovački „Polet“ je na svom terenu podelio bodove sa „Radničkim“ iz Klokočevca 1:1, dok je „Mladost“ iz Karbulova u gostima izgubila sa 4:0 od donjomilanovačkog „Poreča“.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati:

  • Blizna – Ključ (Podvrška) 3:1
  • Brestovac – Krivelj 5:1
  • Zlot – Šarbanovac 1:2 i
  • Nemetali (Donja Bela Reka) – Rudna Glava 1:1.

Nakon šest kola „Sloga“ ima 18 bodova, ali i dobru gol razliku i drugoplasiranoj Blizni „beži“ za tri boda. Od ostalih negotinskih timova BSK iz Bukovča je na petom mestu tabele sa 10 bodova, Urovica je deveta, dok su „Polet“ i „Mladost“ na začelju.

U narednom sedmom kolu „Sloga“ gostuje ekipi Šarbanovca. U derbiju kola Kobišničani koji su bez poraza i Šarbanovac koji ima pet pobeda u šest utakmica sastaće se u subotu 26. septembra.

BSK će u subotu ugostiti jabukovački „Polet“, Urovica u nedelju, 27. septembra fudbalere „Nemetala“, a „Mladost“ u Karbulovu, takođe u nedelju, čeka fudbalere iz Blizne.

Sve utakmice se igraju u terminu od 15 sati i 30 minuta.