Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobede “Sloge”, “Poleta” i Miloševa

Okružna liga Bor: Pobede “Sloge”, “Poleta” i Miloševa

267
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 12. kola Okružne lige Bor.  Nove bodove uknjižili su kobišnička “Sloga”, FK Miloševo i jabukovački “Polet”. Prvi poraz “Branika”.

“Branik” je ovog vikenda poražen na svom terenu sa 1:2 od ekipe “Ključa” iz Podvrške. Strelac jedinog gola za štubički tim postigao je Atila Magoši. I pored poraza “Branik” je i dalje na prvom mestu sa 31. bodom, tri više od Male Vrbice koja je izbila na drugu poziciju, a pet od Šarbanovca koji je trenutno trećeplasirani.

Čak tri negotinska tima pobedu su ostvarila visokim rezultatom. “Sloga” je na svom terenu deklasirala Šarbanovac sa 6:0, poluvreme 3:0, zahvaljujući het-triku Nemanje Jovanovića, ali i Seadu Durgutu koji se dvaput upisao  u listu strelaca i Ivanu Furnjigiću koji je dao jedan gol. Kobišničkoj “Slogi” je ovo bila peta uzastopna pobeda koja ih je primakla vrhu, pa su trenutno četvrti sa 25 bodova, jednim manje od Šarbanovca.

FK Miloševo je u duelu sa poslednjim “Polomom” iz Leskova slavio na svom terenu sa 6:1. Zoran Milovanović se u listu strelaca upisao dvaput, a po jednom Nemanja Kocić, Ivan Milivojević, Sava Paunović i Bratislav Ninić. Strelac jedinog gola za “Polom” bio je Đorđe Munćan. Tim iz Miloševa je trenutno na šestom mestu tabele sa 22 boda, koliko ima i Rudna Glava, ali sa boljom gol razlikom i “Polet” iz Jabukovca koji je na sedmom mestu.

Jabukovčani su u 12. kolu sa 3:1 porazili  pretposlednju Bliznu. U listu strelaca za “Polet” upisali su se Stefan Savić dvaput i Lazar Bojić jednom, a za Bliznu Petar Delibašić.

Urovica je u Donjoj Beloj Reci doživela poraz sa 5:0, poluvreme 2:0, a golove za domaći tim postigli su Aleksandar Veljković, Miloš Ristovski, Jovan Krivokapić, Mario Gualtieri i Marko Mladenović. Oba tima imaju po 13 bodova,  s tim što Urovičani beleže pad na 11. poziciju.

U narednom kolu “Sloga” putuje u Klokočevac na duel “Radničkom”, Miloševo ide u Podvršku gde se sastaje sa ekipom “Ključa”, a “Branik” ide u Bliznu. FK Urovica je domaćin i na svom terenu će ugostiti donjomilanovački “Poreč”.