Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobede Miloševa i “Branika”, “Polet” i Urovica nerešeno

Okružna liga Bor: Pobede Miloševa i “Branika”, “Polet” i Urovica nerešeno

476
0

U 20. kolu Okružne lige Bor od negotinskih predstavnika pobede su zabeležili štubički “Branik” i Miloševo, jabukovački “Polet” i Urovica međusobni duel završili su podelom bodova, a BSK je poražen od ekipe “Poreča”.

FK Miloševo

Miloševo je na svom terenu ovog vikenda u 20. kolu Okružne lige Bor ekipu Male Vrbice, koja je takođe novajlija od ove sezone, savladao sa 4:1, poluvreme 3:0.

Prvi je u 7. minutu igre zatresao mrežu protivnika Zoran Milovanović, da bi 11 minuta kasnije na 2:0 postavio Bojan Stanojević, a u 29. minutu ponovo Milovanović. U drugom poluvremenu Milovanović je postigao i svoj treći gol, dok su gosti u 76. minutu golom Dalibora Paunovića smanjili razliku na 4:1.

Zahvaljujući ovoj pobedi, drugoj zaredom, ekipa Miloševa popela se na 11 mesto tabele sa 26 bodova, koliko imaju i Šarbanovac i donjomilanovački “Poreč”, koji su, takođe, napredovali na tabeli na 9. i 10. mesto.

Štubički “Branik” je slavio u gostima sa 2:0 u borskom Brestovcu i dalje zadržavši drugo mesto na tabeli sa 48 bodova.

U domaćem derbiju u Jabukovcu između “Poleta” i Urovice obe ekipe su zabelile po tri gola i podelile bodove, pa je Urovica napredovala do četvrtog mesta tabele sa 33 boda, jedan manje od trećeplasiranog Brestovca, dok je “Polet” i dalje na pretposlednjem sa 21 bodom. BSK iz Bukovča je poražen na svom terenu sa 6:1 od donjomilanovačkog “Poreča”.

Ekipa Zlota slavila je na svom terenu sa 7:0 nad “Radničkim” iz Klokočevca, zadržavši prvo mesto na tabeli sa 50 bodova. Pobede su slavili i Šarbanovac u gostima u Blizni sa 4:2, “Polom” iz Leskova na svom terenu nad “Nemetalima” iz Donje Bele Reke sa 2:1 i “Ključ” iz Podvrške nad Rudnom Glavom sa 5:1.

U narednom kolu “Branik” na svom terenu dočekuje “Ključ”, Urovica BSK, Miloševo putuje u Šarbanovac, “Polet” u Donju Belu Reku. Brestovac će ugostiti prvoplasirani Zlot, Rudna Glava “Polom”, “Poreč” Bliznu, a Mala Vrbica “Radnički” iz Klokočevca.