Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobede FK Urovica i FK Miloševo

Okružna liga Bor: Pobede FK Urovica i FK Miloševo

642
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 12. kola Okružne lige Bor. Pobede zabeležili fudbaleri Miloševa i Urovice.

FK Miloševo

Fudbaleri Miloševa savladali su sa 6:0, poluvreme 3:0, ekipu Krivelja. U listu strelaca čak tri puta se upisao Danijel Stanojević i to u 15, 25. i 60. minutu. Dva gola za FK Miloševo postigao je Zoran Milovanović u 27. i 71. minutu, a jedan Dušan Jakovljević u 80.

Ova pobeda, osma prvenstvena, pozicionirala je FK Miloševo na treće mesto tabele sa 25 bodova, koliko imaju, uz lošiju gol razliku, i “Polom” iz Leskova i FK Blizna.

Na prvom mestu tabele i dalje je SFU “Rudar” iz Majdanpeka sa 28 bodova, dok je Mala Vrbica izbila na drugo mesto sa 26 bodova.

U derbiju domaćih timova, Urovice i “Poleta” iz Jabukovca bodove su uknjižili domaćini, Urovičani, minimalnim rezultatom od 1:0. Jedini gol za domaćina postigao je Aleksa Ibrić u 26. minutu.

“Sloga” je ovog vikenda poražena u Leskovu od domaćeg “Poloma” sa 6:0. Čak četiri puta se u listu strelaca upisao  Slavoljub Apostolov , a po jednom Ramadan Useinović  i Goran Miljković.  Naš tim je trenutno na šestom mestu tabele sa 24 boda.

U sledećem kolu u subotu 11. novembra “Sloga” će u Kobišnici ugostiti Urovicu, a fudbaleri Miloševa putuju u Šarbanovac. U nedelju 12. novembra “Polet” će u Jabukovcu biti domaćin ekipi borskog Brestovca. Sve utakmice se igraju od 13 časova.