Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobede „Branika“, Miloševa, BSK i „Poleta“ u 10. kolu

Okružna liga Bor: Pobede „Branika“, Miloševa, BSK i „Poleta“ u 10. kolu

567
0

Ovog vikenda odigrano je deseto kolo Okružne lige Bor. Negotinski predstavnici  zabeležili četiri pobede i jedan poraz.

Fudbaleri „Branika“  iz Štubika na gostovanju u Blizni rutinski su i u ovom kolu savladali protivnika, ovoga puta sa 4:0 što im je donelo nove bodove zahvaljujući kojima su i dalje prvoplasirani na tabeli sa 25 bodova.

Isto toliko, doduše, ima i drugoplasirani Zlot, koji poput „Branika“ ima i najbolji skor u ligi, sa osam pobeda, jednim porazom i jednim remijem, s tim što povratnik iz Zone Istok ima bolju gol razliku.

U 11. kolu „Branik“ će na svom terenu ugostiti Miloševo. Utakmica se igra u subotu 30. oktobra od 13 časova i 30 minuta.

Urovica se porazom od 2:1 od Male Vrbice spustila na četvrto mesto tabele sa 19 bodova, ali već u subotu na svom terenu, takođe u 13 časova i 30 minuta ima priliku da pokaže šta zna u meču sa Šarbanovcem, ekipom koja je trenutno osma na tabeli sa 13 bodova koliko imaju i Rudna Glava i Blizna.

Rudnoglavci su danas izgubili utakmicu od ekipe Miloševa, koja je poslednju pobedu zabeležila u šestom kolu nad Šarbanovcem. Tim iz Miloševa, novajlija u ligi, prekinuo je sušu zahvaljujući golovima Zorana Milovanovića i Save Paunovića. Miloševo sa 11 bodova, koliko imaju i donjomilanovački „Poreč“ i „Polom“ iz Leskova trenutno zauzima 14. mesto.

Čak devet golova postignuto je u duelu „Poleta“ i „Ključa“ iz Podvrške na terenu u Jabukovcu  u kojem je domaćin upisao pet, a gosti četiri pogotka. Jabukovčani, koji su u ovom kolu slavili nakon što su u prethodna tri poraženi, trenutno su 12. na tabeli Okružne lige Bor.

Pobedu je zabeležio i BSK iz Bukovča i to na svom terenu protiv fudbalera borske Slatine od 3:0. Ovo je i njihova druga pobeda u ligi u kojoj su trenutno na začelju sa šest bodova.

U narednom kolu u subotu, 30. oktobra BSK putuje u Površku gde od 11 sati igra protiv „Ključa“, dok će„Polet“ u Leskovu od 13.30 sati igrati protiv „Poloma“.