Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobede „Branika“, BSK-a i „Poleta“

Okružna liga Bor: Pobede „Branika“, BSK-a i „Poleta“

122
0

U dane vikenda odigrano je 26. kolo Okružne lige Bor.

Foto: I. Mitrović

Fudbaleri „Branika“ pobedom od 3:1 nad Miloševom u gostima učvrstili su se na tabeli Okružne lige Bor sa 66 boda, tri više od drugoplasiranog Zlota, koji je u 26. kolu na svom terenu sa 3:0 savladao ekipu donjomilanovačkog „Poreča“.

BSK iz Bukovča je sa 3:0 savladao na svom terenu „Ključ“ iz Podvrške i tako zabeležio svoju četvrtu pobedu u ovoj sezoni. Sa 11 bodova su na poslednjem mestu tabele.

Pobedu su ostvarili i fudbaleri „Poleta“ u Jabukovcu nad „Polomom“ iz Leskova sa 3:0.  Jabukovčani sa 30 bodova su na 13. mestu tabele.

Urovica je poražena u Šarbanovcu sa 2:0 i trenutno je peta na tabeli sa 42 boda, četiri manje od „Nemetala“ iz Donje Bele Reke koji je na trećem mestu, a dva manje od četvrtoplasiranog Brestovca kod Bora.

Mala Vrbica je pobedila „Nemetale“ sa 3:1, „Radnički“ u Klokočevcu je slavio sa 3:2 nad Rudnom Glavom, dok su Blizna i Brestovac igrali nerešeno 2:2.

U narednom kolu u subotu 28. maja sastaće se Rudna Glava i Mala Vrbica, dok u nedelju, 29. maja igraju: Polet – Zlot, Polom – BSK, Ključ – Blizna, Brestovac – Miloševo, Branik – Radnički, Nemetali – Šarbanovac i Urovica – Poreč.

Sve utakmice igraju se od 17 sati i 30 minuta.