Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobeda za Miloševo, nerešeno „Branik“ i Zlot

Okružna liga Bor: Pobeda za Miloševo, nerešeno „Branik“ i Zlot

717
0

U 19. kolu Okružne lige Bor fudbaleri Miloševa slavili su sa 3:0, poluvreme 1:0, gostujući u Klokočevcu ekipi „Radničkog“. 

Gosti iz Miloševa su poveli u 27. minutu golom Save Paunovića, da bi u drugom poluvremenu razliku povećali najpre golom Ivice Đorđevića u 47. minutu na 2:0, pa u 70. golom Zorana Milovanovića na konačnih 3:0. Ovom pobedom tim iz Miloševa zauzeo je 12. mesto sa 23 boda, koliko imaju i Šarbanovac i donjomilanovački „Poreč“.

Derbi vrha između „Branika“ i ekipe Zlota u Štubiku završen je nerešenim rezultatom 1:1. Gol za domaći „Branik“ postigao je David  Petrović, dok je strelac tima iz Zlota bio Miloš Marković. I nakon ovog duela obe ekipe su zadržale svoje pozicije na tabeli, a Zlot ima dva boda više od štubičkog tima, koji, takođe, pretenduje na viši rang.

Borski Brestovac je u gostima savladao Rudnu Glavu sa 5:2, Mala Vrbica Bliznu sa 3:1, a Šarbanovac BSK iz Bukovča sa 3:2.

„Nemetali“ iz Donje Bele Reke su deklarisali na svom terenu „Ključ“ iz Podvrške sa 8:2, a osam golova viđeno je i na utakmici „Poreča“ i jabukovačkog „Poleta“ u koristi tima iz Donjeg Milanovca. Urovica bi meč protiv „Poloma“ trebalo da dobije službenim rezultatom pošto tim iz Leskova nije došao na utakmicu.

U narednom kolu u subotu 9. aprila od 16 časova sastaće se: Zlot – Radnički, dok u nedelju 10. aprila od 11 sati igraju  Miloševo – Mala Vrbica, BSK-Poreč i Ključ – Rudna Glava, a od 16 časova Blizna –Šarbanovac,  Polet – Urovica, Polom – Nemetali i Brestovac – Branik.