Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobeda “Sloge“ u gostima

Okružna liga Bor: Pobeda “Sloge“ u gostima

260
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 10. kola Okružne lige Bor. Bodove od negotinskih klubova uknjižila jedino kobišnička „Sloga“.

„Sloga“ je u 10. kolu Okružne lige Bor savladala je u Donjoj Beloj Reci ekipu „Nemetala“ sa 2:0. Efikasni u redu kobišničkog tima bili su Aleksandar Radojević u 52. i Nikola Vojinović u 54. minutu. Bila je ovo osma prvenstvena pobeda „Sloge“ sa kojom su se sa 24 boda izjednačili sa majdanpečkim SFU „Rudar 1934“ koji ima isti broj bodova, ali bolju gol razliku.

U narednom kolu „Sloga“ će u subotu 28. oktobra od 14 časova u Kobišnici ugostiti Malu Vrbicu.

FK Miloševo je na svom terenu poraženo od „Rudara“ sa 2:3. Domaćin je poveo u 11. minutu golom Zorana Milovanovića ali je „Rudar 1934“, koji je od ove sezone u Okružnoj ligi kao pobednik Opštinske lige Negotin, izjednačio na 1:1  zahvaljujući autogolu domaćeg igrača Duška Raskovića u 25. minutu, da bi Petar Korać iz gostujućeg tima u 31. minutu svoj tim poveo sa 2:1, a Filip Stević u 53. učvrstio vođstvo na 3:1 u korist gostiju. Razliku je u 74. minuti na konačnih 2:3  smanjio Predrag Spnulović.

FK Miloševo je trenutno na petom mestu sa 19 bodova, koliko imaju i „Polom“ iz Leskova, „Radnički“ iz Klokočevca i „Nemetali“ iz Donje Bele Reke, koji zauzimaju od šestog do osmog mesta. U narednom kolu u nedelju 21. oktobra Miloševo putuje u Podvršku gde od 11 časova igra protiv „Ključa“.

FK Urovica je zabeležila i treći uzastopni poraz, ovoga puta u Leskovu od „Poloma“ koji je slavio sa 3:1. U listu strelaca za „Polom“ upisali su se Ramadan Huseinović  u 11. minutu, Slavoljub Apostolov u 25. i Goran Izvonar u 42. a za Urovicu David Mindić u 65. minutu.

U narednom kolu, FK Urovica, koja je trenutno 12. na tabeli sa devet bodova, ugostiće u nedelju od 14 sati ekipu borskog Brestovca.

Mala Vrbica deklasirala je na svom terenu ekipu „Poleta“ savladavši je sa čak 8:0. Tri gola je na ovoj utakmici postigao Aleks Marinović, po dva Dragiša Petrović i Dejan Stojanović a jedan Dušan Lazić. Jabukovčani, trenutno u zoni začelja sa sedam bodova, u nedelju će od 14 sati ugostiti „Polom“.