Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobeda “Sloge”, porazi “Poleta”, Miloševa i Urovice

Okružna liga Bor: Pobeda “Sloge”, porazi “Poleta”, Miloševa i Urovice

144
0

Ove subote odigrano je 29. kolo Okružne lige Bor.  Od negotinskih predstavnika pobedu slavila jedino kobišnička “Sloga” u domaćem derbiju sa jabukovačkim “Poletom”.

Fudbaleri “Sloge” zabeležili su ove subote svoju 19. prvenstvenu pobedu koja ih je dovela na drugu poziciju na tabeli sa 59 bodova, devet manje od majdanpečkog SFU “Rudar 1934”. “Sloga” je sa 6:4 savladala tim iz Jabukovca, ekipu “Poleta” koja je u zoni ispadanja.

U poslednjem kolu ove sezone tim iz Kobišnice putuje u borski Brestovac, dok će “Polet” na svom terenu ugostiti Rudnu Glavu.

FK Miloševo poražen je na svom terenu sa 3:5 od Brestovljana, koje je ova pobeda popela na petu poziciju sa 52 boda, koliko ima i četvrtoplasirani “Polom” iz Leskova. Miloševo je, međutim, na 10. mestu sa 45 bodova. U poslednjem kolu tim iz Miloševa putuje u Bliznu.

Rudna Glava je na svom terenu savladala sa 5:2 tim iz Urovice, koji je trenutno na 13. mestu sa 24 boda. U narednom kolu na svom terenu će u subotu ugostiti “Radnički” iz Klokočevca.

Sve utakmice se igraju u subotu, 8. juna u terminu od 17.30 sati.