Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobeda kobišničke “Sloge”

Okružna liga Bor: Pobeda kobišničke “Sloge”

135
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 28. kola Okružne lige Bor. Od negotinskih timova jedinu pobedu ostvarila kobišnička “Sloga”.

Fudbaleri “Sloge” bili su uspešni u domaćem derbiju protiv komšija iz Urovice, koju su na njihovom terenu savladali sa 4:1.

Iako je tim iz Urovice, golom Nenada Mucića poveo već u petom minutu utakmice, domaćini nisu uspeli da se izbore sa trećeplasiranom “Slogom”. U listu strelaca za kobišnički tim upisali su se: Mladen Janković u 17. minutu, Darko Celić u 26, a Vladimir Lazić dvaput i to u 66. i 68. minutu.

Jabukovački “Polet” izgubio je u gostima sa 0:4 od ekipe borskog Brestovca.  Strelci su bili: Marko Dragomirović u šestom minutu, Milan Igić u 14, Miloš Marković u 50. i Antonio Genov u 85.

Novi poraz, drugi uzastopno zabeležio je FK Miloševo koje je na svom terenu poraženo sa 2:3 od ekipe Šarbanovca.  U listu strelaca za Šarbanovac upisali su se Saša Ivanov dvaput i Ivan Sulejman sa jednim golom, dok su za naš tim bili  efikasni Predrag Spnulović i Ivan Milivojević.

Nakon ovog kola, na tabeli i dalje vodi majdanpečki SFU “Rudar” sa 65 bodova, a slede ga Mala Vrbica sa 58 i “Sloga” sa 56 bodova. FK Miloševo je deveto sa 45 bodova, koliko ima i Rudna Glava, a Urovica je 13. sa 24 boda. U zoni ispadanja su donjomilanovački “Poreč”, “Polet” i “Ključ” iz Podvrške.

U narednom, 29. kolu koje se igra u subotu 1. juna Miloševo će ugostiti Brestovac, a “Sloga” ekipu “Poleta”, dok će FK Urovica gostovati Rudnoj Glavi. Sve utakmice se igraju od 17.30 sati.