Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobeda FK Miloševo, poraz “Sloge”, “Poleta” i Urovice

Okružna liga Bor: Pobeda FK Miloševo, poraz “Sloge”, “Poleta” i Urovice

157
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice osmog kola Okružne lige Bor. Novom pobedom FK Miloševo preuzelo vođstvo na tabeli. Bez bodova “Sloga”, “Polet” i Urovica.

FK Miloševo

Fudbaleri Miloševa slavili su na svom terenu sa 4:3, poluvreme 2:2 u duelu sa Rudnom Glavom. Sa skorom od šest pobeda, po jednim porazom i remijem, Miloševo je na prvom mestu tabele sa 19 bodova, bodom više od majdanpečkog SFU “Rudar 1934”, Blizne i “Sloge” iz Kobišnice koje zauzimaju od drugog do četvrtog mesta.

Golove za FK Miloševo postigli su Milan Kraguljac u 31. minutu, Zoran Milovanović u 41, Predrag Spnulović u 69. i Dušan Jakovljević u 75. U listu strelaca za FK Rudna Glava upisali su se Ivan Radovanović u 14. minutu, Marko Golubović u 37. i Borivoje Lazarević u 77.

Kobišnička “Sloga” poražena je od Blizne u gostima sa 3:0. Golove za Bliznu postigli su Dušan Matić u 14. i Ilija Golubović u 16. i 23. minutu.

Jabukovački “Polet” je, takođe, poražen u gostima od donjomilanovačkog “Poreča” koji je zahvaljujući golu Mladena Fejzića u 17. minutu slavio sa 1:0.

Poraz su zabeležili i fudbaleri Urovice u Donjoj Beloj Reci gde su “Nemetali” slavili sa 6:4.  Strelci za FK Urovica bili su David Mindić u 4. i 85. minutu, Milan Nikolić u 36. i Aleksa Novović u 90. minutu utakmice. Najefikasniji u redovima “Nemetala” bili su:  Milan Leković sa tri gola, Miloš Ristovski, Marijan Mladenović i Danijel Buzejić sa po jednim pogotkom.

U narednom kolu “Sloga” će u subotu 14. oktobra od 15 časova dočekati “Poreč”. U nedelju od 15 sati FK Urovica će ugostiti Malu Vrbicu, “Polet” “Nemetale”, dok Miloševo putuje u Klokočevac gde se sastaje sa “Radničkim”.