Naslovna Sport Okružna liga Bor: Pobeda „Branika“ i Urovice, remi za Miloševo

Okružna liga Bor: Pobeda „Branika“ i Urovice, remi za Miloševo

676
0

U trećem kolu Okružne lige Bor fudbaleri „Branika“ iz Štubika i Urovice zabeležili su pobede, Miloševo je igralo nerešeno, dok su jabukovački „Polet“ i BSK iz Bukovča poraženi.

„Branik“ iz Štubika zabeležio je svoju drugu uzastopnu prvenstvenu pobedu ovoga puta u gostima u Rudnoj Glavi u kojoj je golovima Bore Davidovića koji se dvaput upisao u listu strelaca i Milana Kraguljca pobedio domaćina sa 3:1. Time je povratnik iz Zone Istok, nakon što je u prvom kolu podelio bodove sa ekipom iz Urovice, izbio na prvo mesto tabele sa sedam bodova, koliko imaju i Zlot i „Radnički“ iz Klokočevca, ali sa slabijom gol razlikom.

Urovica je u trećem kolu takođe slavila sa 2:1 nad ekipom „Ključa“ iz Podvrške i trenutno ima četiri boda koliko i donjomilanovački„Poreč“, Blizna, Miloševo i „Polom“ iz Leskova.

FK Miloševo

FK Miloševo, novajlija u ligi, nakon pobede u prvom i poraza u drugom kolu, danas je podelio bodove sa ekipom Zlota igrajući na svom terenu 1:1.  Gol za Miloševo je postigao Marko Stojanović, a za Zlot Milan Igić.

U duelu Male Vrbice i BSK iz Bukovča trijumfovao je pobednik Opštinske lige Kladovo koji je pobedio sa 4:0 golovima Željka Mašanovića koji se u listu strelaca upisao dvaput, kao i Petra Sandulovića i Milana Kljajića. Sa 4:0 je pobedila i ekipa Šarbanovca fudbalere “Poleta” iz Jabukovca.

U narednom kolu u subotu 11. septembra “Branik” putuje u Zlot, dok će BSK u Bukovču ugostiti ekipu iz Šarbanovca. U nedelju, 12. septembra Miloševo od 11 sati igra na svom terenu protiv “Radničkog” iz Klokočevca, dok će Urovica od 16 sati igrati u Leskovu protiv “Poloma”, a “Polet” u Jabukovcu igrati protiv “Poreča” iz Donjeg Milanovca.