Naslovna Sport Okružna liga Bor: Nove pobede fudbalera Miloševa i Urovice

Okružna liga Bor: Nove pobede fudbalera Miloševa i Urovice

591
0

U 14. kolu Okružne lige Bor negotinski timovi su ostvarili  dve pobede, jedan nerešen rezultat i dva poraza. Kolo pre kraja jesenjeg dela šampionata najbolje plasirane domaće ekipe su FK „Branik“ iz Štubika i FK Urovica.

Fudbaleri Miloševa na svom terenu savladali su u 14. kolu Okružne lige Bor ekipu „Poloma“ iz Leskova sa 4:0, poluvreme 2:0. U listu strelaca upisali su se Zoran Milovanović u 37. minutu, Marko Dimitrijević dva minuta kasnije, a u drugom poluvremenu Bojan Stanojević u 69 minutu i ponovo Marko Dimitrijević nakon dva minuta.

Ovom pobedom, četvrtom u jesenjem delu šampionata, Miloševo je uknjižilo tri nova boda i popelo se na 14. mesto tabele. Po 14 bodova imaju Šarbanovac i „Poreč“ koji su ispred našeg tima zbog bolje gol razlike i jabukovački „Polet“ koji je ovog vikenda izgubio u Blizni sa 2:1 i trenutno je na pretposlednjem mestu.

Na začelju je FK BSK iz Bukovča koji ima šest bodova i koji je u ovom kolu izgubio službenim rezultatom od 3:0 jer nisu otputovali na duel prvoplasiranom Zlotu, koji ima 37 bodova.

Urovica je u pretposlednjem kolu jesenjeg šampionata slavila sa 2:1 nad „Nemetalima“ iz Donje Bele Reke. Fudbaleri Urovice trenutno zauzimaju treće mesto sa 28 bodova , sedam manje od drugoplasiranog „Branika“ koji je na tu poziciju dospeo nakon nerešenog rezultata u Šarbanovcu od 1:1.

U 15. kolu, poslednjem u ovoj polusezoni, Urovica u subotu 27. novembra putuje u Rudnu Glavu, dok će BSK ugostiti u Bukovču FK Blizna. Štubički „Branik“ će u nedelju 28. novembra ugostiti donjomilanovački „Poreč“ . Domaći derbi igra se u nedelju u Jabukovcu između „Poleta“ i Miloševa.