Naslovna Sport Okružna liga Bor: Miloševu pobeda, prvi bodovi i za Urovicu i „Branik“

Okružna liga Bor: Miloševu pobeda, prvi bodovi i za Urovicu i „Branik“

675
0

U prvom kolu Okružne lige Bor fudbaleri Miloševa zabeležili su prvu pobedu, dok su Urovica i štubički „Branik“ igrali nerešeno.

FK Miloševo; Foto: Miroslav Ničić

Fudbaleri Miloševa, debitanti u Okružnoj ligi Bor, zabeležili su svoju prvu pobedu u višem rangu. Na svom terenu, izabranici Dobrice Novakovića savladali su ekipu BSK iz Bukovča sa 3:2.

Rezultat je lako mogao da bude i drugačiji ako se ima u vidu da je prvo poluvreme završeno sa 2:1 u korist tima Dragana Pavlovića.

Uz brojne šanse oba tima, utakmica je ocenjena kao prava prvenstvena, a u listu strelaca za FK Miloševo dvaput se upisao Zoran Milovanović, a jednom Stefan Mirić, dok su golove za BSK iz Bukovča postigli Marjan Kostadinović i Aleksa Novaković.

FK BSK Bukovče; foto: Miroslav Ničić

U drugom domaćem derbiju fudbalera Urovice, standardnog ligaša i FK “Branik” iz Štubika, povratnika iz Zone Istok oba tima su podelila bodove, završivši utakmicu sa 1:1. Golove za svoje timove postigli su Bojan Trifunovski za FK Urovica i Milan Kraguljac za “Branik”.

Utakmicu je u drugom poluvremenu, nažalost, obeležio incident između dvojice igrača “Branika” i Urovice kojima su, zbog nesportskog ponašanja, sudije dosudile crvene kartone.

Naš peti predstavnik u Okružnoj ligi, ekipa “Poleta” iz Jabukovca poražena je u Klokočevcu od “Radničkog” sa 1:0.

U ostalim utakmicama prvog kola postignuti su sledeći rezultati:

  • Mala Vrbica – Polom (Leskovo) 7:1
  • Šarbanovac – Ključ (Površka) 6:0
  • Poreč (D.Milanovac) – Brestovac (Bor) 5:1
  • Nemetali (Donja Bela Reka) – Rudna Glava 3:1,

dok će fudbaleri Blizne i Zlota utakmicu prvog kola igrati u sredu, 25. avgusta od 17 sati.

U narednom kolu u subotu, 28. avgusta “Branik” će ugostiti “Nemetale”, “Polet”  Malu Vrbicu, a BSK ekipu “Radničkog”. FK Miloševo putuje u Bliznu, a fudbaleri Urovice u borski Brestovac.