Naslovna Sport Okružna liga Bor: FK “Branik“ zadovoljan postignutim

Okružna liga Bor: FK “Branik“ zadovoljan postignutim

541
0

Fudbalski klub “Branik” iz Štubika pobednik je jesenjeg dela šampionata sa ambicijama da zaigra u višem rangu.

Foto: FK „Branik“ Štubik

Fudbaleri “Branika”, koji su i prošlu sezonu završili na prvom mestu, nakon zimske pauze nameravaju da u pripremnom delu pred nastavak šampionata u Okružnoj ligi Bor pojačaju svoje redove. Prema aktuelnom planu fudbaleri će na zasluženom odmoru biti do sredine januara.

“Trenutno imamo 22 igrača na raspolaganju za treninžni i pripremni deo. Gledaćemo da u zimskom prelaznom roku dovedemo još tri do četiri kvalitetna igrača kako bismo učvrstili prvu poziciju u drugom delu sezone i ušli u Zonu Istok”, kaže Miloš Pantić, potpredsednik FK “Branik”.

U prvom delu sezone štubički tim zabeležio je 13 pobeda, poraz od “Ključa” iz Podvrške i remi sa Malom Vrbicom, vicešampionom polusezone. Dali su 38, a primili 11 golova i u 15 utakmica nanizali 40 bodova.

“Najbolji strelac “Branika” je motor ekipe i ujedno i kapiten, Slobodan Bogdanović Cobi sa 11 postignutih golova, a tu su i ostali strelci. Celokupna uprava na čelu sa trenerom Zoranom Ilićem Pantom ističe da je moglo i bolje u pojedinim utakmicama, ali to je sport, nekad pobediš, a nekad i ne.  Sve u svemu zaokružena je jedna sjajna priča. Atmosfera u klubu je fenomenalna, drugarstvo, veliko zalaganje na terenu i van njega profesionalno”, ističe Pantić.