Naslovna Sport Okružna liga Bor: Bodovi “Slogi”, BSK-u i “Poletu”

Okružna liga Bor: Bodovi “Slogi”, BSK-u i “Poletu”

224
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 25. kola Okružne lige Bor. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola.

Nakon tri uzastopna poraza koji im, doduše, nisu ugrozila prvo mesto, ali su im, donekle, zbog nekih sudijskih odluka, pa čak i sopstvenih propusta poljuljali samopouzdanje, fudbaleri „Sloge“ vratili su se, kažu, na kolosek.

Golovima Spasoja Malikovića u 7. i 23. minutu i Vladimira Đorđevića u 44. kobišnički tim slavio je u gostima protiv Krivelja sa 3:2.

BSK iz Bukovča savladao je sa 2:0 na svom terenu ekipu „Nemetala“ iz Donje Bele Reke, dok je „Polet“ iz Jabukovca u Karbulovu pobedio „Mladost“ sa 4:2, a Urovica izgubila u Šarbanovcu sa 5:3.

„Sloga“ je od početka sezone ubedljivo prva i nema sumnje da je titula prvaka njihova. Jedino je neizvesno vicešampionsko mesto na kome se iz nedelje u nedelju smenjuju Brestovac, Zlot, Šarbanovac i Rudna Glava.

Borski Brestovac  je nakon 25. kola u kojem je igrao nerešeno 1:1 protiv donjomilanovačkog „Poreča“ drugoplasirana sa 47 bodova, 11 manje od „Sloge“, dok je na treću poziciju izbio Zlot koji je u ovom kolu u Podvrškoj savladao „Ključ“ sa 2:1.

U narednom kolu u subotu 22. maja BSK putuje u Rudnu Glavu, a „Mladost“ u Zlot. U nedelju, 23. maja Urovica će ugostiti „Radnički“ iz Klokočevca, „Polet“ Bliznu, a „Sloga“ fudbalere „Ključa“.

Osim “Sloge” koja igra od 11 sati, sve ostale utakmice počinju u 17 časova.