Naslovna Sport Okružna liga Bor: Bez pobeda domaćih timova ovog vikenda

Okružna liga Bor: Bez pobeda domaćih timova ovog vikenda

452
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 18. kola Okružne lige Bor. FK Miloševo podelilo bodove sa Malom Vrbicom, “Sloga“, „Polet“ i FK Urovica poraženi.

Fudbaleri Miloševa igrali su na svom terenu nerešeno, 1:1, poluvreme 0:0. Strelci su bili David Mindić za Malu Vrbicu  u 56. minutu i Danijel Stanojević za domaćina pogotkom iz kaznenog udarca u 78. minutu.

Kobišnička „Sloga“ je u duelu sa prvoplasiranom ekipo SFU „Rudar 1934“ u Majdanpeku poražena minimalnim rezultatom od 1:0. Jedini pogotak za domaćina postigao je Filip Stešić u 27. minutu.

FK Krivelj je u duelu sa fudbalerima Urovice slavio sa 5:3, poluvreme 4:1.  Krivelj je poveo  u 17. minutu golom Raifa Bajramija, a zatim zbog autogola gostujućeg igrača i na 2:0 u 31. minutu. U listu strelaca dvaput se upisao Srećko Šaćirović u 39. i 44. minutu, a jednom i Stefan Mamula u 69. minutu. Strelci za Urovicu su bili: Miloš Stojadinović u 35. i 84. minutu i Nikola Ranđelović u 54.

Jabukovački “Polet” izgubio je u gostima sa 2:1, poluvreme 2:0 od “Ključa”  iz Podvrške.  Najefikasniji u redovima domaćina bili su:  Nemanja Ilić  golom iz kaznenog udarca u 18. minutu i Saša Milenković u 37. Strelac jedinog gola za “Polet” bio je Dejvid Jovanović u 49. minutu.

Nakon ovog kola, “Rudar” i dalje drži prvu poziciju sa 43 boda, a slede ga “Polom” iz Leskova i Mala Vrbica sa po 37.  “Sloga” je četvrta sa 36, a FK Miloševo peto sa 35 bodova. FK Urovica je 12. sa 18 bodova, a “Polet” poslednji sa sedam.

U narednom kolu, u subotu 30. marta “Sloga” će u Kobišnici ugostiti ekipu “Ključa”, dok FK Miloševo putuje u Leskovo na duel “Polomu”.

U nedelju, 31. marta “Polet” će u Jabukovcu ugostiti ekipu Krivelja, a Urovica fudbalere Šarbanovca. Sve utakmice se igraju od 15 sati i 30 minuta.