Naslovna Sport OK „Hajduk Veljko“ Negotin: Bez novih bodova u ovom kolu

OK „Hajduk Veljko“ Negotin: Bez novih bodova u ovom kolu

704
0

Negotinski odbojkaši i odbojkašice, uz nešto smanjeni broj pripremnih treninga zbog nedostatka termina za vežbanje, ove nedelje nisu uspeli da zabeleže nove bodove na ligaškim takmičenjima.

Juniorke OK „Hajduk Veljka“ ovog vikenda na svom terenu dočekuju borski „Viner“

U petom kolu Druge lige Istok negotinski odbojkaši su  na svom terenu pretrpeli tesan poraz od ekipe iz Jagodine, trenutno drugoplasirane na tabeli. I pored dobre igre naši odbojkaši nisu uspeli da se izbore sa Jagodincima koji su ih na kraju dobili sa 3:2. Negotinci su trenutno četvrti na tabeli sa sedam bodova.

U narednom kolu pruža im se šansa da svoj skor povećaju u duelu sa ekipom Pirota kojoj gostuju u subotu 7. novembra od 15 časova i 30 minuta.

Naše prvotimke, članice Regionalne lige izgubile su od ekipe „Timoka“ sa 3:0 na domaćem terenu, a ove subote u nastavku šampionata igraju u Sokobanji protiv njihovog tima.

OK „Hajduk Veljko“, Juniorska selekcija igra u istom sastavu i za drugi seniorski tim

Drugi tim OK „Hajduk Veljko“, takođe član Regionalne lige“ poražen je na domaćem terenu sa 3:0 od „Timoka“ iz Zaječara, a već u narednom kolu u nedelju 8. novembra putuju u Knjaževac.

Obe naše selekcije u Juniorskoj ligi pretrpele su na domaćem terenu poraz sa 3:0, juniori od ekipe Knjaževca, a juniorke od zaječarskog „Timoka“.  U narednom kolu dečaci putuju u Sokobanju, a devojke će u Negotinu u subotu 7. novembar od 11 časova u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ dočekati borski „Viner“.