Naslovna Sport OFK “Boban” prvak Lige Timočke Krajine

OFK “Boban” prvak Lige Timočke Krajine

733
0

Fudbaleri negotinskog OFK “Boban”, selekcija 2008/2009. osvojili su titulu prvaka Lige Timočke Krajine.

Izabranici Marka Živkovića tokom ove takmičarske sezone u konkurenciji od 13 timova prvo mesto osvojili su sa 21 pobedom, dva nerešena ishoda i svega jednim porazom.

U ovom klubu ističu da su i više nego zadovoljni učinkom o čemu, vele, govori i ubedljiva gol razlika od 118 datih i osam primljenih golova.

“Zadovoljan sam ovogodišnjom sezonom, ali sam prvenstveno zadovoljan ponašanjem i zalaganjem dece, kako na terenu tako i van njega. Kako se sezona tekla igrali smo sve bolje, deca su prikazala jednu lepu, kvalitetnu i disciplinovanu igru što je i rezultiralo prvim mestom”, kaže trener Marko Živković.

Za najperspektivnijeg igrača Lige proglašen je Vukašin Milovanović iz pobedničkog tima. Vukašin je, inače, uz Mateju Marinkovića, Lazara Kojića i Lazara Jakovljevića jedan od četiri igrača koji igraju za reprezentaciju Regiona istočne Srbije (RIS).

“Defiitivno bila je ovo jedna kvalitetna sezona sa mnogo napretka što mene kao trenera veoma raduje. Što se daljeg rada tiče, deca odlaze na zasluženi odmor, ali već za dvadesetak dana  krećemo sa pripremama i radom za narednu sezonu”, dodaje Živković.

Drugo mesto u Ligi osvojila je selekcija 2008. FK “Hajduk Veljko” iz Negotina, a treće FK “Brodoremont” iz Kladova.