Naslovna Društvo Održano školsko takmičenje učenika sa odseka klavira negotinske Umetničke škole

Održano školsko takmičenje učenika sa odseka klavira negotinske Umetničke škole

600
0

Ovogodišnje školsko takmičenje učenika osnovne i srednje muzičke škole u svečanoj sali Umetničke škole „Stevan Mokranjac“ okupilo je u dva dana 65 takmičara.

U kategoriji učenika prvog razreda  osnovne muzičke škole u konkurenciji od 15 učenika prvonagrađeni su Klea Kovač i Bogdan Đorđević iz klase Lidije Kovač, kao i Luka Cvetković iz klase Vesne Trailović.

U kategoriji učenika drugog razreda osnovne muzičke škole prvo mesto osvojili su: Anđela Mladenović i Teodora Nedeljković iz klase Milje Videnović, Iva Đorđević iz klase Vesne Trailović, Teodor Milosavljević iz klase Biljane Dobrić i Staša Momčilović iz klase Maje Stojanović.

Druga nagrada pripala je: Miljani Mladenović, Petri Jovanović i Danici Mijalčić iz klase Milje Videnović, kao i Jani Dimitrijević iz klase Lidije Kovač, a treća Teodori Bobošikić i Lani Milić iz klase Nadežde Pančić i Lauri Savić iz klase Vesne Trailović.

Maria Paskulović iz klase Maje Stojanović, Ana Krstić iz klase Biljane Dobrić i Tamara Petrović iz klase Slađane Radukanović, osvojile su prvu nagradu u kategoriji učenika trećeg razreda.

Druga nagrada pripala je: Rastku Nedeljkoviću iz klase Maje Stojanović, Veljku Milosavljeviću iz klase Slađane Marković, Andrei Savić iz klase Nadežde Pančić, Vladimiru Petroviću iz klase Slađane Radukanović, kao i Lei Ivić i Lenki Banković iz klase Vesne Trailović.

Trećeplasirani su: Milica Đuričić, Jovana Ćorović i Nina Avramović iz klase Biljane Dobrić,  Ivana Košovljanović iz klase Nadežde Pančić i Nikola Njegušić iz klase Biljane Marinović.

Jelena Popović, učenica četvrtog razreda klavira u klasi Slađane Radukanović osvojila je prvu nagradu, a Sofija Stanković iz klase Nadežde Pančić treću. Pohvaljena je Anastasia Mihajlović iz klase Biljane Marinović.

U kategoriji učenika petog razreda osnovne muzičke škole drugu nagradu osvojila je Anastasija Njegušić iz klase Maje Stojanović, a treću Anastasija Todorović, klasa Nadežde Pančić.

Pohvaljeni su: Estera Ćosić iz klase Lidije Kovač, kao i Aleksandra Antić i Vanesa Đorđević iz klase Slađane Radukanović.

Stefan Pacić iz klase Slađane Radukanović osvojio je treću nagradu u kategoriji učenika šestog razreda.

U kategoriji učenika prvog razreda srednje muzičke škole, prvu nagradu osvojio je Dušan Šuša iz klase Milje Videnović, inače učenik teoretskog odseka.

Sara Vojvodanović iz klase Milje Videnović je drugoplasirana, a istu nagradu osvojila je i u duetu sa Agripinom Živković.

Treću nagradu osvojili su: Sara Bojković i Aleksa Žikić, učenici teoretskog odseka u klasi Marine Milojković, a pohvaljena je Agripina Živković iz klase Lidije Kovač.

Srednjoškolci Vanja Milosavljević, Milovan Antić iz klase Slađane Marković, David Surdanović iz klase Marine Milojković kao i Marijeta Đorđević iz klase Milene Antić osvojili su prvu nagradu u kategoriji uporednog klavira.

Druga nagrada nagrada pripala je Nikoli Balanoviću iz klase Biljane Marinović i Luki Nikoliću iz klase Marine Milojković. Trećeplasirana je Jelena Dragomirović, a pohvaljena je Vesna Popović, obe iz klase Biljane Marinović.