Naslovna Društvo Održano opštinsko takmičenje negotinskih škola u malom fudbalu

Održano opštinsko takmičenje negotinskih škola u malom fudbalu

1061
0

Opštinsko takmičenje u malom fudbalu za devojčice i dečake okupilo je, u organizaciji ovdašnjeg Sportskog saveza, više od 130 sportista  iz osnovnih i srednjih škola opštine Negotin.

Da je fudbal omiljeni sport u opštini Negotin pokazuje i podatak da je u hali sportova snage odmerilo čak 17 ekipa iz osnovnih i srednjih škola naše opštine, a sedam su činile devojčice.

Kada su osnovne škole u pitanju najbolja ekipa devojčica bila je iz Osnovne škole „Vuk Karadžić”, drugo mesto pripalo je ekipi škole “Branko Radičević”, a treće fudbalerkama iz škole “Pavle Ilić Veljko” iz Prahova. Na teren su izašle i devojčice iz škola “Jovan Jovanović Zmaj” iz Jabukovca i  “Vera Radosavljević”.

U kategoriji srednjih škola, najbolje su na fudbalskom terenu juče bile devojke iz Negotinske gimnazije. Drugo mesto osvojila je ekipa iz Tehničke škole.

Najviše ekipa nadmetalo se juče u malom fudbalu u kategoriji osnovnih škola. Najuspešniji su bili dečaci iz Osnovne škole “Vuk Karadžić”.

Drugo mesto osvojila je ekipa škole “Hajduk Veljko” iz Štubika, a treće dečaci iz škole “Vera Radosavljević”. Snage su na terenu odmerili i mali fudbaleri iz osnovnih škola “Momčilo Ranković” iz Rajca, “Pavle Ilić Veljko” iz Prahova , “Jovan Jovanović Zmaj” iz Jabukovca i “Branko Radičević” iz Negotina.

Od tri ekipe srednjoškolaca najbolji su u malom fudbalu na opštinskom takmičenju bili učenici Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić” Bukovo. Drugo mesto osvojili su fudbaleri Tehničke škole, a treće gimnazijalci.

Čestitamo učenicima i njihovim trenerima: Igoru Stojkoviću, Jovici Stankoviću, Milošu Petkoviću, Svetislavu Trnkiću, Milošu Sokoloviću, Zoranu Nikoliću, Nenadu Trandafiroviću, Vladimiru Laziću i Dejanu Živanoviću.

Okružno takmičenje u malom fudbalu za osnovne škole biće održano 17. marta, a za srednjoškolce 18. marta u Kladovu.