Naslovna Društvo Održano opštinsko takmičenje negotinskih osnovaca iz biologije: Završena takmičarska sezona za školarce

Održano opštinsko takmičenje negotinskih osnovaca iz biologije: Završena takmičarska sezona za školarce

302
0

Učenici sedmog i osmog razreda naše opštine nadmetali su se u nedelju u poznavanju bilogije. Zbog uvođenja vanrednog stanja, dalja takmičenja su za sada otkazana.

Domaćin poslednjeg školskog takmičenja u ovoj kalendarskoj godini bila je Osnovna škola „Vuk Karadžić“, a svoje znanje iz biologije pokazali su učenici sedmog i osmog razreda naše opštine.

U kategoriji sedmog razreda prvo mesto osvojio je Marko Uruković, učenik Osnovne škole „Branko Radičević“, drugi je Mateja Vojvodanović iz škole „Stevan Mokranjac“ iz Kobišnice, a treće mesto je pripalo Milošu Miciću iz škole „Branko Radičević“.

Odlično znanje pokazali su i učenici osmog razreda. Najviše osvojenih poena i prvo mesto pripalo je Mihajlu Matoviću iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, drugo mesto pripalo je Nini Ergarac iz iste škole, a treće Milici Jevremović iz škole „Branko Radičević“.

Ovo šestoro učenika steklo je plasman i učešće na okružnom nivou takmičenja, koje će, zbog najavljene obustave nastave do kraja školske godine, kao i sva ostala takmičenja po svemu sudeći biti otkazano.

NG Portal čestita svim učenicima i nastavnicima bilogije, njihovim metorima: Ljubici Kojčinović, Draginji Trnkić i Ani Krstić Strinulović.