Naslovna Društvo Održano Okružno takmičenje iz geografije: Nagrađeni i osnovci iz Jabukovca i Negotina

Održano Okružno takmičenje iz geografije: Nagrađeni i osnovci iz Jabukovca i Negotina

676
0

U Boru je u subotu u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ održano Okružno takmičenje iz geografije za učenike osnovnih škola Borskog okruga.

Foto: I.Mitrović

Učenici sedmog i osmog razreda Borskog okruga nadmetali su se u poznavnaju gradiva iz geografije na Okružnom takmičenju koje je održano u Boru.

U kategoriji sedmog razreda najveći broj osvojenih poena imala je Iskra Bugarinović iz škole „Dušan Radović“, drugo mesto zauzela je Ana Sporić iz majdanpečke škole „Velimir Markićević“ dok je treće mesto zauzela Violeta Nikolić iz jabukovačke škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

U kategoriji osmog razreda najbolji rezultat ostvarila je Sara Pajić, učenica Osnovne škole „Vera Radosavljević“ u Negotinu, drugo mesto osvojio je Miloš Radinarević iz škole „Vuk Karadžić“ u Donjem Milanovcu, dok su treće mesto podelili: Andrija Dodić iz borske škole „Branko Radičević“ i Željko Đorđević iz majdanpečke škole „Velimir Markićević“.

Čestitamo učenicima i nastavnicima: Aleksandru Đorđeviću, Tijani Olarić, Miljanu Vuletiću, Svetlani Buzganović i Aleksandri Tošić.