Naslovna Društvo Održana četvrta sednica Opštinskog veća opštine Negotin

Održana četvrta sednica Opštinskog veća opštine Negotin

445
0

Na današnjoj sednici Opštinskog veća, četvrtoj po redu, Većnici su, između ostalih, razmatrali i izveštaj o realizaciji projekata prošlogodišnjeg konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti javnog interesa.

Opština Negotin je, inače, prošle godine sa 5,7 miliona dinara podržala pet projekata, od kojih sa tri miliona dinara projekat “Negotin u reči i slici” Moto Boem Trans DOO TV Trans Negotin, sa 1,4 miliona projekat DOO Istok company- Televizija Salaš za projekat “Negotin u fokusu”, a sa 520.000 dinara projekat “Ekološka kultura” DOO za radio i televiziju RTV Kladovo.

Podržani su i projekti “Za lepši i bolji Negotin – lokalni mediji u funkciji promovisanja lokalnih vrednosti, kulturnih, sportskih i turističkih manifestacija na putu stvaranja pozitivne slike za investitore” DOO East side sa 450.000 dinara i projekat  “Negotin opština poželjna za život i investiranje” Agencije Kristi sa 330.000.

Većnici su na današnjoj sednici doneli zaključak o usvajanju ovog izveštaja “s obzirom da su svi odobreni projekti u potpunosti realizovani i sve projektne aktivnosti sprovedene”.

Na četvrtoj sednici Opštinskog veća prihvaćen je i Izveštaj o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije, koji će se naći pred odbornicima već na narednoj sednici.

Većnici su utvrdili i predloge rešenja o izmenama rešenja o imenovanjima više školskih odbora, a razmatrali su i više bitnih odluka iz domena svog rada.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.