Naslovna Kultura Odloženo snimanje filma “Što se bore misli moje”: Potrebni statisti od 19....

Odloženo snimanje filma “Što se bore misli moje”: Potrebni statisti od 19. do 21. oktobra

1363
0

Produkcija „Bombona“ traži statiste za snimanje filma „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića o kneza Mihailu Obrenoviću.

Kako su nas obavestili iz Produkcije „Bombona“ zbog loših vremenskih prilika snimanje filma i serije „Što se bore misli moje“, reditelja Milorada Milinkovića, umesto od 11. do 13. oktobra odlaže se za period od 19. do 21. oktobra na lokaciji Rajačkih pivnica koje će, tom prilikom, „glumiti“ tursko selo.

Za ta tri snimajuća dana, navode u „Bomboni“, potrebni su statisti i to 50 muškaraca od 20 do 60 godina, poželjno sa brkovima ili bradom, dve do tri žene i petoro dece od sedam do 16 godina.

Po snimajućem danu statistima će biti plaćena naknada od 1.500 dinara, a biće im obezbeđen i prevoz iz Negotina do pivnica i natrag, kao i dva obroka.

Film govori o poslednjih sedam dana života Mihaila Obrenovića, mlađeg sina kneza Miloša i kneginje Ljubice, koji je knez Srbije bio u dva navrata od 1839. do 1842. kao i od 1860. do 1868. godine. Vladavina kneza Mihaila okončala se atentatom na Košutnjaku 29. maja, odnosno 10. juna po gregorijanskom kalendaru 1868. godine.

Iza mladog kneza ostala je i setna ljubavna pesma „Što se bore misli moje“ po kojoj se i zove novo ostvarenje Milorada Milinkovića. Ovaj reditelj je uz Dragoljuba Stojkovića i scenarista ovog značajnog istorijskog projekta.

Glavne uloge u ovom filmu igraće: Dragan Mićanović, Nataša Ninković, Nebojša Dugalić, ali i Miloš Timotijević, Tamara Кrcunović, Zoran Cvijanović, Olga Odanović, Aleksandar Srećković i mnogi drugi.

Zainteresovani da budu deo ove priče, koja će biti ispričana kroz pet epizoda, mogu da se jave producentu pozivom na broj 064/137 49 63 (Viber) i pošalju im fotografiju cele figure.