Naslovna Sport Odigrano i drugo kolo Teniske lige opštine Negotin

Odigrano i drugo kolo Teniske lige opštine Negotin

1243
0

Nestabilne vremenske prilike dobrano su “pomutile” raspored odigravanja mečeva druge Teniske lige opštine Negotin, pa su se uz drugo kolo, igrali i pojedini susreti trećeg.

Milan Vasić i Jelena Trandafirović

I drugo kolo druge po redu Teniske lige opštine Negotin karakterisala je želja učesnika za što boljim plasmanom na tabeli, ali i kiša, koja je često “pomerala” termine.

U moru dobrih partija, izdvojila se ipak ona u kojoj su se sastali Milan Vasić i mlada Jelena Trandafirović, a koji je završen  sa 1:2.

Kiša je ovaj odličan meč prekinula u utorak pri rezultatu 3:4. Iako je u tom trenutku vodio Vasić, Jelena Trandafirović je u nastavku meča preokrenula rezultat u svoju korist, pa je prvi set završen sa 4:6. Vasić je, međutim, u drugom dominirao i set završio sa 6:0. Lomio se rezultat u super taj brejku. Oboje takmičara su se smenjivala u vođstvu, ali je treći, odlučujući set meča Milan Vasić – Jelena Trandafirović završen sa 8:10 i pobedom jedine dame u ligi.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati:

  • Nikola Stanojević – Ivica Milosavljević 2:0 (6:1, 6:0)
  • David Grozdanović – Marko Bulatović 1:2 (5:7, 6:2, 9:11)
  • Mladen Krčobić – Veljko Zečević 2:0 (6:2, 6:0)
  • Nikola Škundrić – Miloš Balašević 2:0 (6:3, 6:1)
  • Zoran Jovanović – Dragoljub Đorđević 2:0 (7:5, 6:1)
  • Dejan Živadinović – Nenad Trandafirović 2:0 (6:1, 6:0).

Meč između Mikija Pržića i Luke Nikolića biće održan u utorak, 25, avgusta, a dan ranije i zaostali susret prvog kola Dejan Živadinović – Luka Nikolić.

Posle drugog kola Teniske liga opštine Negotin  polako se izdvajaju favoriti, a trenutno su to Nikola Stanojević, pobednik prošle lige, kao i Nikola Škundrić i Zoran Jovanović, jedni od organizatora ovog takmičenja.

Trenutno se odigravaju mečevi trećeg kola u kojem su već završeni susreti:

  • Marko Bulatović – Mladen Krčobić 2:1 (6:2, 4:6, 10:4) i
  • Miki Przić – Nenad Trandafirović 2:0 (6:0, 6:2).