Naslovna Sport Odigrani mečevi 3. kola Teniske lige opštine Negotin

Odigrani mečevi 3. kola Teniske lige opštine Negotin

528
0

Učesnici Teniske lige opštine Negotin i prethodnih dana nastavili su sa odigravanje redovnih, a zbog “zgusnutog” rasporeda  i obaveza igrača i sa mečevima vanrednih kola.

Ivica Milosavljević i Luka Nikolić

Nakon tri odigrana kola polako se izdvajaju favoriti Teniske lige, pa su tako u prva četiri pozicionirali Nikola Stanojević, Marko Bulatović, Miki Pržić i Zoran Jovanović.

Kako liga napreduje tako su, čini se, i mečevi sve neizvesniji, imajući u vidu i samu želju igrača da što bolje napreduju na tabeli.

I treće kolo obilovalo je neizvesnim mečevima i svakako neverovatnim obrtima u čemu se opet istakla Jelena Trandafirović, koja je u duelu sa Dejanom Živadinovićem i bukvalno spašavala meč lopte i na kraju okrenula u svoju korist slaveći sa 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 11:9.

Poprilično uzbuđenja doneo je i susret Luke Nikolića i Ivice Milosavljevića koji je završen pobedom Nikolića sa 2:1 (4:6, 6:3, 10:8), kao i meč Marka Bulatovića i Mladena Krčobića, u kojem je Bulatović nakon izgubljenog drugog seta uspeo da prepokrene rezultat na 2:1 (6:2, 4:6, 10:4).

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati:

  • Nenad Trandafirović – Miki Pržić 0:2 (0:6, 2:6)
  • Miloš Balašević – Zoran Jovanović 0:2 (1:6, 1:6)
  • Nikola Stanojević – David Grozdanović 2:0 (6:1, 6:0).

U narednom periodu biće odigrani i zaostali mečevi trećeg kola Dragoljub Đorđević – Milan Vasić i Veljko Zečević – Nikola Škundrić.

Zbog ranijih obaveza zbog kojih je bio sprečen da igra u redovnim terminima, Luka Nikolić odigrao je i zaostale mečeve prvog i drugog kola. U duelu sa Dejanom Živadinovićem savladan je sa 0:2 (1:6, 2:6), kao i u duelu sa Pržićem 0:2 (0:6, 2:6).

Do 4. septembra su na rasporedu mečevi četvrtog kola, od kojih su dva već završena:

  • Nikola Škundrić  – Marko Bulatović 0:2 (0:6, 6:7)
  • Luka Nikolić – Nenad Trandafirović 0:2 (1:6, 4:6).