Naslovna Sport Odigrana prijateljska utakmica štubičkog „Branika“ i  kadeta „Hajduk Veljka“

Odigrana prijateljska utakmica štubičkog „Branika“ i  kadeta „Hajduk Veljka“

896
0

U okviru početka priprema na pomoćnom terenu negotinskog stadiona danas su prijateljsku utakmicu odigrali kadeti “Hajduk Veljka” i gosti iz FK “Branik” iz Štubika.

FK „Branik“, Štubik; Foto: Miroslav Ničić

Ljubitelji fudbala osim u lepom i sunčanom vremenu uživali su i u dobroj igri negotinskih i štubičkih fudbalera, u duelu kojim je FK “Branik” započeo seriju pripremnih utakmica u susret 12. martu kada se nastavlja takmičarska sezona.

Sudeći po prikazanoj igri i jedni i drugi pružili su odlične partije. U redovima kadetske selekcije “Hajduk Veljka” posebno su se istakli Filip Roškić i Uroš Stošić, a strelac jedinog gola na utakmici bio je Dušan Jakovljević iz “Branika”.

Kadetska selekcija FK „Hajduk Veljko“; Foto: Miroslav Ničić

Štubički tim je i prvom pripremnom utakmicom pokazao nameru da u nastavku prolećnog dela šampionata nastavi da juriša na prvo mesto i odlazak u Zonu Istok.

Zamisao uprave i trenera Miše Boldića bila je da šansu daju mladim igračima sa namerom da steknu iskustvo i te kako potrebno za dalji tok takmičenja. Boldić ističe da ima još “taktičkih zamisli i planova”, te da igrače očekuje uigravanje u narednim utakmicama.

Prva u nizu je protiv kladovskog “Brodoremonta”, a do početka prolećnog dela sezone očekuju ih i mečevi protiv “Dunava” iz Prahova, “Radničkog” iz Klokočevca, Rudne Glave, Slatine kod Bora i ekipe Miloševa.