Naslovna Politika Odbornici u petak o Opštinskoj upravi i parkingu

Odbornici u petak o Opštinskoj upravi i parkingu

331
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin, zakazao je za petak, 6.jul u 10 časova, redovnu sedmu sednicu lokalnog parlamenta.

Odbornici Skupštine opštine Negotin razmatraće u petak, 6.jula izmene i dopune odluke o Opštinskoj upravi, koja je na prošloj sednici sa 10 racionalizovana na osam organizacionih celina. Novim izmenama i dopunama odluke o Opštinskoj upravi bliže će se odrediti nadležnosti Odeljenja za opštu upravu, imovinske i stambeno-komunalne poslove, Odeljenja za inspekcijske poslove, Odeljenja za budžet, finansije i lokalnu poresku administraciju i Odeljenja za društvene delatnosti, privredu i razvoj, a gasi se Odeljenje za zaštitu imovinskih prava i interesa opštine Negotin.

Odbornici će, sudeći po nedavnim odlukama članova Opštinskog veća, ukloniti i izvesne uočene nedostatke vezane za parking u Negotinu, pa se očekuje da razmotre i usvoje i odluku o izmeni i dopuni odluke o javnim parkiralištima.

Na dnevnom redu sedmog skupštinskog zasedanja je i odluka o konverziji potraživanja opštine Negotin u trajni ulog u kapital „Simpa AD“ Vranje, ali i niz rešenja o imenovanju članova školskih odbora.

Tako će nove članove dobiti školski odbori osnovnih škola: “Vuk Karadžić”, “12. septembar”, “Stevan Mokranjac“ u Kobišnica i “Pavle Ilić Veljko” u Dušanovcu, kao i Tehnička i Umetnička škola “Stevan Mokranjac”.

Na dnevnom redu je i rešenje o izmeni rešenja o obrazovanju Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin, kao i predlog izmene rešenja o obrazovanju Komisije za vođenje postupka i donošenje rešenja po zahtevu za vraćanje zemljišta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.