Naslovna Politika Parlamentarni izbori 2020. Odbor Udruženja Kraljevina Srbije i Narodni radikali Negotinske krajine za bojkot izbora

Odbor Udruženja Kraljevina Srbije i Narodni radikali Negotinske krajine za bojkot izbora

613
0

Svoj štand su i danas imali predstavnici negotinskog odbora Udruženja Kraljevina Srbije i Narodnih radikala Negotinske krajine koji su intenzivirali poslednjih dana kampanju bojkota predstojećih izbora.

Aktivisti  negotinskog odbora Udruženja Kraljevina Srbije i Narodnih radikala Negotinske krajine  pozvali su građane da ne izađu na birališta “lažnih, protivustavnih i neslobodnih izbora” 21. juna i ne dozvole razaranje srpske privrede i poljoprivrede, odlazak svoje dece na rad u inostranstvo, da ne pristanu na “sistemsko prikrivanje kriminala, korupcije i brojnih afera”, na prosečne plate od 40.000 i prosečne penzije od 28.000 dinara.

“Tražimo da se subvencionišu i domaći privrednici i poljoprivrednici, a ne samo strani investitori, da mladi, obrazovani i stručni ljudi ostanu u Srbiji nakon školovanja i da im se omogući zaposlenje na osnovu znanja i stručnosti, a ne na osnovu partijske knjižice, hoćemo maksimalnu zaštitu i svekoliku podršku braku, porodici i deci, rađanju, majčinstvu i očinstvu, bračnim parovima, samohranim majkama i očevima, staračkim i samačkim domaćinstvima”, rekao je danas Strahinja Ćirić, ispred negotinskog odbora Udruženja Kraljevina Srbije i Narodnih radikala Negotinske krajine.