Naslovna Sport Odbojkaški klub „Hajduk Veljko“ upisuje nove članove

Odbojkaški klub „Hajduk Veljko“ upisuje nove članove

437
0

U susret novoj takmičarskoj sezoni negotinski Odbojkaški klub „Hajduk Veljko“  započeo je trenažne aktivnosti u svim selekcijama.

Odbojkaši i odbojkašice nakon pauze nastavili su sa treninzima. U skladu sa propisanim merama zaštite, sportisti su podeljeni u grupe, a treninzi svih selekcija Odbojkaškog kluba „Hajduk Veljko“ održavaju se na otvorenom.

U OK “Hajduk Veljko”, koji inače ima pet takmičarskih kategorija od Regionalne do Druge lige Istok, u toku je upis novih članova.

Zainteresovani mogu da dođu u nekom od termina treninga ponedeljkom, sredom i petkom od 19 časova u dvorištu Osnovne škole „Branko Radičević“  kada treniraju članovi prvog tima ženske i muške selekcije.

Za polaznike od 9 do 14 godina starosti treninzi Škole odbojke su, takođe, ponedeljkom, sredom i petkom od 18 sati u dvorištu Pedagoške akademije.

Sve informacije u vezi sa upisom novih članova možete dobiti i putem telefona: 063 7080 999 (Milan Vasić), 064 64 25 488 (Marko Milosavljević), 063 777 0578 (Zvezdan Trailović) i 062 318 413 (Marko Bulatović).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.