Naslovna Sport Odbojka: Seniori “Hajduk Veljka” poraženi u Prokuplju

Odbojka: Seniori “Hajduk Veljka” poraženi u Prokuplju

345
0

Ovog vikenda nastavljaju se odbojkaška takmičenja u Drugoj ligi Istok i Regionalnim ligama u kojima se takmiče i odbojkaši i odbojkašice “Hajduk Veljka”.

U 10. kolu Druge lige Istok odbojkaši “Hajduk Veljka” poraženi su u Prokuplju od ekipe MOK “Topličanin” sa 3:0, po setovima 25 : 13, 25 : 16  i 25 : 20.

Negotinski tim je u 11. kolu trebalo da ugosti ekipu “Morave” iz  Vladičinog Hana, ali je ta utakmica otkazana jer je “Morava” odustala od daljeg takmičenja.

Trenutno je OK “Hajduk Veljko” na četvrtom mestu tabele sa 16 bodova. Na prvom i drugom sa 27 bodova su Jagodina, sa kojom po rasporedu naš tim igra u 12. kolu i MOK “Topličanin”. Treća je niška “Desetka” sa 19 bodova.

Nastavljeno je i takmičenje u Regionalnoj ligi za žensku i mušku selekciju. Prvi tim devojaka OK “Hajduk Veljko” sastaće se u subotu, 13. februara sa “Vinerom” iz Bora. Utakmica se igra u 12 časova na terenu u OŠ “Branko Radičević”.

Drugi tim OK “Hajduk Veljko” u muškoj selekciji, takođe član Regionalne lige, u nedelju, 14. februara putuje u Sokobanju na duel “Ozrenu”.