Naslovna Sport Od septembra u Negotinu sa radom počinje „Školica sporta“

Od septembra u Negotinu sa radom počinje „Školica sporta“

537
0

Najmlađi Negotinci od septembra na jednom mestu mogu da upoznaju sve sportove.

Izbor sporta često za decu, ali i roditelje u najranijem dobu predstavlja pravi izazov. Deca su sklona da često menjaju svoje odluke šta će trenirati, a njihova interesovanja su vođena trendovima, aktuelnim poznatim sportistima, ali i zbog drugova koji treniraju određeni sport.

„Upravo smo zato i odlučili da u „Školici sporta“ decu od četiri do deset godina upoznamo sa svim sportovima na jednom mestu, da vežbaju svestrano, prepoznaju svoj talenat za određeni sport, a onda kroz neko vreme i odluče šta će trenirati“, kaže za NG portal Ana Ranđelović, profesor fizickog vaspitanja i jedan od trenera „Školice sporta“.

Sem pružanja pravovremenog odgovora na pitanje „Šta trenirati“, ova Školica će kod dece razvijati sportski duh i zdrave navike, ali i motoričke i intelektualne sposobnosti.

„Sve aktivnosti će biti realizovane kroz igru, zabavu i takmičenje, dinamičan izbor aktivnosti razviće maštovitost, zainteresovanost i ljubav prema fizičkoj aktivnosti i  sportu. Pedagoski pristup, lepa saradnja kroz emotivni i psihološki napredak omogućiće pravilan razvitak deteta“, ističe Ana Ranđelović.

„Školica sporta“  će od 21.avgusta utorkom i četvrtkom od 18 sati, na gradskom stadionu,  biti otvorena za sve zainteresovane kroz promotivne časove.

Početak rada „Školice sporta“  najavljen je za septembar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.