Naslovna Društvo Obeležen Spasovdan – slava opštine Negotin

Obeležen Spasovdan – slava opštine Negotin

1312
0

Lokalna samouprava obeležila je slavu opštine Negotin, Vaznesenje Hristovo rezanjem slavskog kolača i u prisustvu zaposlenih i gostiju.

Obred rezanja slavskog kolača obavili su protonamesnik Marjan Kerčulj, arhijerejski namesnik negotinski  i starešina Crkve Svete Trojice i protonamesnik Novak Bojanić u prisustvu čelnika Opštine Negotin i zvanica iz javnog i kulturnog života negotinske opštine.

“Ovo je kraj koji ima svoje potencijale, dobre ljude i očekujem da do ostvarenja zajedničkih ciljeva svi damo svoj doprinos i ugradimo po jedan kamenčić u celu strukturu koju želimo da unapredimo“, rekao je Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin.

Rezanju slavskog kolača prisustvovali su Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin,  Bogdan Gugić, zamenik predsednika opštine, Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin, njegov zamenik Dragiša Ivković, Zorica Mijušković, načelnica Opštinske uprave, pomoćnik predsednika opštine Dragana Jankov, članovi Opštinskog veća, ali i brojne zvanice iz javnog i kulturnog života Negotina.

“Kada se ljudi slože i zajedno zablagodare Ocu sve je moguće. Svaka prepreka, svaki problem na koji naiđemo lako se otklanja ako smo zajedno, ako imamo jedan istinski cilj, imamo jednu zajednicu, jednu brigu, jednu volju, a volja je da nam bude dobro, da nam bude blagoslovljeno i da naše oči budu uprte tako gde treba – ka Gospodu“, rekao je protonamesnik Marjan Kerčulj, arhijerejski namesnik negotinski.