Naslovna Društvo Obeležen 20. novembar Svetski dan deteta

Obeležen 20. novembar Svetski dan deteta

449
0

U Predškolskoj ustanovi “Pčelica” obeležen je 20. novembar, Svetski dan deteta. Mališanima na dar slatki program “Aleksandrović marketa”.

Deca srednje vaspitne grupe „Zvezdica“, sa vaspitačicama Tanjom Stanković Njenjulović i Sandrom Đorđević Valić, Svetski dan deteta obeležili su druženjem sa timom „Aleksandrović marketa“.

Ovakvi susreti su, ističu u ovoj porodičnoj kompaniji, deo šire strategije usmerene na zajedničko stvaranje programa s lokalnom zajednicom kako bi se deci pružila edukacija o važnim datumima, tradicijama i vrednostima.

U duhu podrške i edukacije, „Aleksandrović marketi“ su obradovali decu raznim poklonima, bojankama, školskim priborom, balonima i slatkišima. Deca su sa zadovoljstvom kreirala plakat predstavljajući se najbolje što umeju, šarenim obojenim srcima.

Ova inicijativa ne prestaje samo poklonima. Kao deo svoje društvene odgovornosti, „Aleksandrović Marketi“ će  22. decembra deci darivati besplatnu pozorišnu predstavu pod nazivom „Novogodišnja bajka“, u produkciji “Talija art scene”. Predstava će biti igrana u Domu kulture “Stevan Mokranjac” od 18 časova.

Tradicionalno, kako se približavaju novogodišnji praznici, „Aleksandrović marketi“ će 29. decembra organizovati Novogodišnji vašar u Paviljonu centralnog gradskog parka, uz pregršt zanimljivih radionica i iznenađenja za najmlađe sa ciljem zajedničkog stvaranja nezaboravnih trenutaka i proslave detinjstva.