Naslovna Društvo Obaveštenje o planskom isključenju električne energije za 17. septembar

Obaveštenje o planskom isključenju električne energije za 17. septembar

713
0

Radnici negotinske Elektrodistribucije nastavljaju sa planiranim radovima na elektromreži zbog čega će na po par sati biti isključeni korisnici iz više krajinskih sela.

Ilustracija, pixabay.com

Radnici Elektrodistribucije Negotin radiće u u petak 17.septembra  od  8 do 14 časova na zameni drvenih stubova betonskim na desetokilovoltnom izvodu Mala Kamenica, pa će u tom periodu bez električne energije biti potrošači koji se snabdevaju preko ogranaka Dupljane i Dušanovac na tom izvodu.

Od 10 do 11 sati na desetokilovoltnom izvodu Zapadni vod nova trafo stanica biće povezana na elektroenergetski sistem, pa će bez struje biti potrošači koji se snabdevaju preko  trafo stanice Čubra, repetitor Кamenac i Vančina česma.

Seča rastinja u zaštitnom pojasu desetokilovoltnog izvoda Jasenica obavljaće se od 9 do 14 sati zbog čega struju neće imati potrošači u Šarkamenu, Trnjanu i Popovici.

Kako saznajemo u Situacionom centru opštine Negotin na desetokilovoltnom izvodu Jabukovac u petak 17. septembra od 14 do 16 časova radnici Elektrodistribucije popravljaju daljinski rastavljač zbog čega električnu energiju neće imati potrošači koji se snabdevaju preko ogranka Vratnjanski kornjet.