Naslovna Društvo Obaveštenje o planskim isključenjima električne energije za 14. april

Obaveštenje o planskim isključenjima električne energije za 14. april

1122
0

Ekipe negotinske Elektrodistribucije nastavljaju radove na elektroenergetskoj mreži. U četvrtak, 14. aprila bez struje povremeno potrošači u šest sela i više negotinskih naselja i ulica.

Zbog ispitivanja zaštite na desetokilovoltnom izvodu Kobišnica u četvrtak 14. aprila bez električne energije od 9.30 do 9 sati i 45 minuta biće potrošači u Bukovču i Srbovu.

Električne energije od 9.45 do 10 časova neće biti na desetokilovoltnom izvodu Radio stanica, takođe zbog ispitivanja zaštite. Struju u tom periodu neće imati  potrošači koji se snabdevaju preko trafo stanica: Timok, Zona Skladište, Radio stanica, Radujevački put, Stara centrala, Timogradnja i Meteorološka stanica.

Od 10 časova do 10.15 sati bez električne energije biće potrošači na desetokilovoltnom izvodu Žimes: Farma Kobišnica, Carina Mokranje i sela: Mokranje, Rogljevo, Veljkovo i Smedovac.

Od 10 sati i 15 minuta pa do 10 časova i 30 minuta električnu energiju zbog ispitivanja zaštite na desetokilovoltnom izvodu Vlaška Mala 1 neće imati potrošači koji se snabdevaju preko trafo stanica: Vašarište, Vlaška Mala 1 i 2, Autobuska stanica, Hajduk Veljkova i Borska 1 i 4.