Naslovna Politika O rebalansu budžeta na 27. sednici Skupštine opštine Negotin

O rebalansu budžeta na 27. sednici Skupštine opštine Negotin

263
1

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za ponedeljak, 14. septembar redovnu, 27. sednicu lokalnog parlamenta.

Odbornici Skupštine opštine Negotin razmatraće sutra rebalans budžeta, ali i izveštaj o realizaciji budžeta u prvih šest meseci godine.

Na dnevnom redu je i odluka o donošenju programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine, kao i odluka o usvajanju izveštaja o radu i finansijskom poslovanju Javnog komunalnog preduzeća „Badnjevo“ za prošlu godinu. Uz ovaj izveštaj odbornicima je dostavljeno i mišljenje državnog revizora.

Očekuje se da bude izmenjeno rešenje o obrazovanju lokalnog saveta za bezbednost, kao i da Školski odbor OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Jabukovcu dobije nove članove.

Kako je na prošloj sednici zbog odlaska na drugo radno mesto Dragoslav Ninić dao ostavku na mesto sekretara, na početku sednice biće izabran novi sekretar Skupštine opštine.

Sednica je, inače, zakazana za 10 časova u sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“ u Negotinu.

1 KOMENTAR

  1. Veliki pozdrav za SVE odbornike Skupstine opstine Negotin koji su svojom skupstinskom odlukom Broj:344-161/2018-1/07 od 09.11.2018 g.,u potpisu. predsednik Skupstine g.Milan Urukovic, JEDNOGLASNO I BEZ OBZIRA NA STRANACKU PRIPADNOST , DALI NAJSNAZNIJU MOGUCU PODRSKU SVOM demografskom ,ekonomskom, socijalnom ,,KORIDORU ZIVOTA,, Multimodalnom saobracajnom koridoru-Istok (Crnomorskom koridoru) . Jer SVI oni odlicno znaju da ovog TRANSEVROPSKOG (Atlanski okean – Crno more) i INTERKONTINENTALNOG (Evropa -Azija) MULTIMODALNOG (autoput+zeleznicki koridor+Dunavski recni koridor) GEOSTRATESKOG saobracajnog koridora
    NE POSTOJI I DA JE NEMOGUC bilo kakav demografski ,ekonomski,socijalni OPSTANAK, OPORAVAK I NAPREDAK Negotina,Borskog upravnog okruga,Timocke krajine i celog ovog regiona Istocne Srbije od Pozarevca i Smedereva pa sve i levo i desno sve do Negotina,Kladova,Zajecara i Knjazevca i bugarske granice….😀. Tacka. Uz pozdrav i informacija za negotinske odbornike : Naravno da je borba za UKLANJANJE Vama potpuno poznate POSLEDNJE PREPREKE / BLOKADE realizaciji ovog PROJEKTA …kao i ponovne (po 3 put) STROGE CENZURE koja prati njegov transparentan razvoj…. i neprekidna i u punom jeku. 😀
    Tako da ce i ta POSLEDNJA PREPREKA/BLOKADA biti efikasno i zauvek eliminisana.😀 A cim se i taj.posao uspesno zavrsi bicete o tome informisani , i direktno i iz nacionalnih medija. 😀 I nema bas nikakve sanse da nas bilo KO zaustavi u realizaciji ovog Projekta i naseg ,,Koridora zivota,,. …😀 A do tada…mozda bi i Negotinci i mogli da procitaju Vasu prethodno navedenu i JEDNOGLASNU Skupstinsku odluku.😀 Jer koliki procenat Negotinaca i Krajinaca je uopste procitao ovu Vasu ,a za sve njih ZIVOTNO VAZNU , Skupstinsku odluku …??? Licno mislim ,a mozda gresim, da je nije procitalo vise od 1% od svih gradjana Negotina i Krajine. A normalno je i morali bi da je procitaju jer je ona o njihovom sopstvenom ,,KORIDORU ZIVOTA,, ,, .I sve suprotno tome je i totalno nenormalno i nebulozno…zar ne…😀 Tim pre jer su ovakve Skupstinske odluke o najsnaznijoj podrsci svom sopstvenom ,,KORIDORU ZIVOTA,, , i TAKODJE SVE JEDNOGLASNO , donele i Skupstine Kladova, Bora, Majdanpeka, Zagubice,Kuceva, Petrovca na Mlavi,Velikog Gradista…..😀 A kako su Skupstinske odluke transparentni i javni dokumenti od opsteg interesa , dostupni svima, sama dostupnost i citanje ove Skupstinske odluke ne moze biti nikakav prolem bilo kom Negotincu i Krajincu.
    A ,, cuvene,, lokalne sveznalice i oni dobro informisani,, sa viseg nivoa iz BG,, …kao i njihova sva njihova misljjenja i informacije sui su ,kao i uvek, smesni i nebitni…😀 Pozz.iz 🚞

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.