Naslovna Društvo Novogodišnji vašar u Rajcu

Novogodišnji vašar u Rajcu

695
0

Osnovna škola „Momčilo Ranković“ organizovala je danas po prvi put Novogodišnji vašar, na radost i dece i meštana ovog i okolnih sela.

Novogodišnji vašar u OŠ „Momčilo Ranković“ u Rajcu; foto: Katica Paskulović

Da je deci decembar omiljeno doba godine pokazuju svakodnevno njihove aktivnosti, a naročito u susret Novoj godini i Božiću.

Vreme radosti, Deda Mraza, čestitki, lepih želja i poklona deca gledaju da iskoriste najbolje što umeju, u čemu im, naročito, pomažu njihovi učitelji, nastavnici, ali i čitav jedan školski kolektiv.

foto: Katica Paskulović

Tako je danas bilo i u Osnovnoj školi „Momčilo Ranković“ u Rajcu u kojem su po prvi put na radost dece, ali i njihovih roditelja, baka i deka, organizovali Novogodišnji vašar.

Želja je bila kolektiva ove škole da prezentuju radove svojih učenika, pre svega one od recikliranih materijala, ali i njihova kreativna umeća i postignuća.

foto: Katica Paskulović

Na svojim štandovima đaci su izložili novogodišnje čestitke koje su sami napravili, ukrase, nakit, razne dekoracije, ali su roditeljima i meštanima Rajca i okolnih sela pokazali i kako su dobri recitatori, plesači, kroz priredbu i igre u kojima su pokazali svoje veštine.

Da je sve bilo u duhu vašara, ali i predstojeće Nove godine, pokazala je i atmosfera u školi, koju je uputpunio Deda Mraz deleći slatkiše, čime je i dodatno oplemenio današnje aktivnosti u Osnovnoj školi „Momčilo Ranković“ u Rajcu.