Naslovna Sport Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Raspored polufinalnih i četvrtfinalnim mečeva

Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Raspored polufinalnih i četvrtfinalnim mečeva

445
0

Sportski savez opštine Negotin, organizator tradicionalnog Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu objavio je redosled polufinalnih mečeva u mlađim kategorijama, odnosno četvrtfinalnih za seniore.

U prvom polufinalnom meču u kategoriji kadeta večeras od 18 sati nadmetaće se ekipe Bucino dućanče i Sani, a u drugom, od 18 sati i 40 minuta, Tempo radio i Zaječarci Đokić 202 plus.

Seniori od 19 sati i 20 minuta igraju četvrtfinalne mečeve i to po sledećem rasporedu:

19:20  Agromehanika – Negotinac

19:50  Otpad Veselinov – Benfika

20:20  Auto škola „Junior“ – Life Royal

20:50  Gramada Bulgaria – Lepi 202

Nakon jučerašnjih utakmica na tabeli kod kadeta vodi Bucino dućanče sa 10 bodova, Tempo radio ima devet, Zaječarci Đokić 202 plus sedam, a po jedan ekipe Sani i Auto šop „Iva“.

Kod pionira prva je ekipa Pit-Stop sa 16 bodova,  koliko ima i Tempo radio. Na trećem mestu sa devet poena je DOO „Aleksov komerc“ – Tehnički pregled Mitke, koliko imaju i FK „Hajduk Veljko“  i Restoran „Sale 971“ – OFK „Boban“.  Košarkaši imaju tri, a Blu Bojsi su bez bodova.

U grupi A u seniorskoj konkurenciji Agromehanika ima 18, Otpad Veselinov 15, a Auto škola „Junior“ 10 bodova.  Gramada Bulgaria ima devet bodova, Eliksir Prahovo šest, Ljubicini momci četiri, a bez bodova je Luka Prahovo.

U grupi B izdvojila se ekipa Lepi 202 sa 16 bodova, drugoplasirani je Life Royal sa 13, dok po 10 poena imaju Benfika i Negotinac. Ekipa Golubović ima pet, Mladost Karbulovo tri, a Deset mudraca jedan bod.