Naslovna Sport Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas polufinale za pionire i kadete

Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas polufinale za pionire i kadete

254
0

Na rasporedu današnjih utakmica Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Sportskog saveza opštine Negotin su polufinalne utakmice u kategoriji pionira i seniora, ali i revijalne utakmice najmlađih.

Foto: Dragan Trikić Bale

Od 18 časova u negotinskoj Hali sportova počeće polufinalne utakmice u kategoriji pionira.

U prvom polufinalu sastaju se Pit-Stop i FK”Hajduk Veljko”, dok od 18 sati i 40 minuta počinje i drugi polufinalni meč između ekipa Tempo radio i DOO “Aleksov komerc”-Tehnički pregled “Mitke”.

Kadeti su juče odigrali svoje polufinale, pa je tako ekipa Sani savladala sa 2:1 Bucino dućanče, a Zaječarci Đokić 202 plus ekipu Tempo radija i to sa 4:0.

U jučerašnjim, četvrtfinalnim mečevima u kategoriji seniora ekipa Agromehanike savladala je sa 3:2 fudbalere Negotinca, Benfika je slavila sa 1:0 nad ekipom Otpad Veselinov,  Life Royal je sa 2:0 pobedio Auto školu “Junior”, a Lepi 202 je sa 3:0 trijumfovala nad fudbalerima Gramade Bulgaria.

Danas seniori igraju svoje polufinalne utakmice, pa se u prvoj od 19 sati i 50 minuta sastaju Agromehanika i Life Royal, a u drugoj od 21 sat Benfika i Lepi 202.

Današnji dan obeležiće i revijalne utakmice najmlađih fudbalera, pa će publika u Hali sportova od 19 sati i 20 minuta biti u prilici da uživa u igri FK “Hajduk Veljka”, a od 20 sati i 30 minuta i u umeću dečaka iz OFK “Boban”.