Naslovna Sport Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas polufinale u seniorskoj konkurenciji

Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas polufinale u seniorskoj konkurenciji

573
0

Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizaciji Sportskog saveza opštine Negotin polako ulazi u završnicu. Na programu su danas polufinalni mečevi u kategoriji seniora.

Za titulu pobednika ovogodišnjeg negotinskog turnira u malom fudbalu nadmetaće se najbolje ekipe u sve četiri kategorije, koje su se u dosadašnjim takmičarskim mečevima već potvrdile. Malih iznenađenja bilo je u svim kategorijama od mlađih pionira, koji će u petak igrati finale, do najbrojnijih seniora koji igraju polufinale.

U poslednja dva dana u negotinskoj Hali sportova publika je, pre svega, uživala u dobrim utakmicama, fer i plej igri.

U kategoriji mlađih pionira ekipa Sokolića i RS Turist Zaječar igrala je nerešeno 0:0, dok je zaječarski Alualeksandar slavio sa 3:0 u duelu sa Aleksandrović marketima. Sokolići su, pak, pobedili Sokolove sa 2:1.

U polufinalu je zaječarski RS Turist bio uspešniji od Aleksandrović marketa i sa 2:0 postao prvi finalista. I drugi zaječarski tim, Alualeksandar je zahvaljujući pobedi od 1:0 nad timom Kafe “Freš” obezbedio sebi mesto u finalu.

Kod kadeta Sani i Srdija – Kuća hrane igrali su nerešeno 2:2

U seniorskim grupama Prolaznici su bili bolji od MS Group i pobedili sa 4:1, TP Milenijum je Sani boje savladao sa 3:0, Lepi Brams i Eliksir Prahovo igrali su nerešeno, 2:2, dok je Uljarica nova savladala ekipu Aleksandrović sa 6:1.

“ABM” Servis je u sredu popodne  sa 2:0 pobedio Prolaznike, Uljarica nova sa 4:0 ekipu “202 sa Šon Penom, Pekara Mrki i Zlatara Aleksandrović”, TP Milenijum sa 1:0 “Eliksir” Prahovo, a Sani boje Lepog Bramsa sa 4:1.

Danas su na programu Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu polufinalni mečevi u seniorskoj konkurenciji.

U prvoj utakmici od 20 časova sastaće se “ABM” Servis i Sani boje, a u 20 sati i 40 minuta Uljarica nova i TP Milenijum.