Naslovna Događaji Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas finale

Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Danas finale

704
0

Danas će u Hali sportova odigravanjem finalnih i utakmica za treće mesto i dodelom nagrada najboljima biti završeno ovogodišnje izdanje Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu.

Ekipa Pet plus jedan – Auto Bane savladala je sinoć u kategoriji pionira La Moaru sa 3:1, a istim rezultatom je slavio i tim Pit stop – Jedno mesto nad ekipom Max in Band.

Kod mlađih pionira Vi3 T.P.Brkić-AŠ Milovanović  pobedio je sa 4:0 Orlove, dok su Lovci slavili minimalnim rezultatom od 1:0 nad timom Elektro Buki.

U kategoriji kadeta u polufinalnim utakmicama Alu plast je sa 6:0 pobedio Akademiju, a Mozzart sport sa 2:0 Auto servis M.

Nakon što su u četvrtfinalu pobedili Bor – X sistem sa 1:0 protiv ekipe Elixir, Tempo gradnja sa 2:1 nakon što je regularni susret sa Pan Trans- Kraguljac i sin završen sa 0:0, Uljarica nova sa 3:0 AŠ Braća Milovanović, a Sani boje sa 7:2 Bip Bip dostavu, odigrani su i polufinalni susreti.

Uljarica nova je sa 3:1 pobedila u kategoriji seniora Bor – X sistem sa 3:1, a Tempo gradnja sa 4:3 Sani boje penalima, budući da je utakmica završena sa 2:2.

Danas će u borbi za treće mesto u kategoriji mlađih pionira od 17 sati snage odmeriti Orlovi i Elektro Buki, a pola sata kasnije utakmica između ekipa Vi3 T.P.Brkić-Aš Milovanović  i Lovaca odrediće pobednika u ovoj kategoriji.

U ostalim susretima sastaju se:

PIONIRI

  • 18 sati – za treće mesto – La Moara – Max In Band
  • 18.30 sati – za prvo mesto – Pit stop – Jedno mesto – Pet plus jedan – Auto Bane

KADETI

  • 19 sati – za treće mesto – Auto servis M   –   Akademija
  • 19.30 sati – za prvo mesto – Alu plast – Mozzart sport

SENIORI

  • 20 sati – za treće mesto – Bor- X sistem – Sani boje
  • 20.40 sati – za prvo mesto –  Uljarica nova – Tempo gradnja