Naslovna Društvo Novogodišnje praznike učenicima OŠ „12. septembar“ ulepšali donatori

Novogodišnje praznike učenicima OŠ „12. septembar“ ulepšali donatori

370
0

Učenicima Osnovne škole „12. septembar“ ljudi i kompanije velikog srca ulepšali su predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Zajedničko druženje sa Draganom Rajčićem; Foto: OŠ „12. septembar“

U Osnovnoj školi „12. septembar“ ovih dana sve je posvećeno praznicima, ljubavi i radosti. Učenici ove škole oslikavaju svoje učionice, izrađuju novogodišnje čestitke i uživaju u pretprazničkoj atmosferi, a zahvaljujući brojnim donatorima i u slatkišima i igračkama.

Naš sugrađanin Dragan Rajčić obišao je danas ovu školu i učenicima uručio novogodišnje paketiće, kao što je to prošle nedelje učinio u izdvojenom odeljenju OŠ „12. septembar“ u Kladovu. Dragan Rajčić je deci doveo i Deda Mraza, ali i medu Nonija, na opšte iznenađenje i radost mališana.

Novogodišnja žurka; Foto: Katica Paskulović

Paketiće učenicima je juče uručio i Deda Mraz kompanije „Tekijanka“, dragog prijatelja ove škole, a u susret praznicima paketiće im je doneo i prijatelj ove vaspitno obrazovne ustanove, Alen Vujić, idejni tvorac  „Eko parka“ u Jabukovcu.

Nisu izostale ni tradicionalne radionice u kojima đaci ove škole rado učestvuju, pa su tako nedavno učestvovali u radionici „Preko brda, preko snega“ Udruženja „Nada“ iz Kladova, zatim radionici dečijeg odeljenja Narodne biblioteke „Dositej Novaković“, ali ni druženja i radionice u školi i u Udruženju „Duga“ u Negotinu.