Naslovna Sport Novogodišnja trening žurka negotinskog Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”

Novogodišnja trening žurka negotinskog Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”

290
0

Gimnastički klub “Hajduk Veljko” na izmaku 2021. organizovao je novogodišnju trening žurku za mališane i sve članove kluba.

Novogodišnja žurka; Foto; GK „Hajduk Veljko“

Tradicionalno druženje na kraju godine, planirano u okviru godišnjih aktivnosti, negotinski Gimnastički klub “Hajduk Veljko” ulepšao je brojnim animiranim kreativnim igrama, kao što: Stazama Deda Mraza, Pingvin igre, Naniži novogodišnje ukrase

Članovi ovog kluba, posebno oni najmlađi, uživali su i u igrama balonima, prikazu pod nazivom Pokaži šta znaš. Mlade nade negotinske gimnastike rado su se oprobali i u pisanju novogodišnjih čestitki i želja, bojenju i ukrašavanju jelkica.

Foto; GK „Hajduk Veljko“

Poslednji trening u ovoj 2021. karakterisao je i bogat takmičarski program kroz prikaz kreativnih i originalnih koreografije gde su se najbolji pojedinci borili za što bolji plasman i medalje. Sve ovo je bilo propraćeno dobrom muzikom, sjajnom atmosferom, neizbežnim slatkišima, dodelom diploma učesnicima i trajno zabeleženo na fotografijama.

“Ovim smo zaokružili jednu divnu priču zaista sjajne godine za nama, sa radošću da ostanemo kreativni, sportski nastrojeni i sa željom da nastavimo u još boljem ruhu, boljim uslovima rada da ostanemo zdravi, nasmejani i srećni što i jeste nas moto kluba “Za zdravu, nasmejanu i srećnu decu”. Svim ljubiteljima gimnastike, kao i sporta uopšte poželili bismo srećne novogodišnje i božićne praznike”, kaže Ana Ranđelović, trener i osnivač Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”.