Naslovna Društvo Novogodišnja Brankova čarolija

Novogodišnja Brankova čarolija

322
0

„Novogodišnja čarolija“ koju već petu godinu zaredom organizuju učiteljice Osnovne škole „Branko Radičević“ okupile veliki broj učenika nižih razreda iz gradskih osnovnih škola.

Osnovna škola „Branko Radičević“ bila je i ovog decembra mesto okupljanja najmlađih đaka našeg grada koji su se, u susret novogodišnjim praznicima, takmičili i družili.

Praznično susretanje osnovaca osmislila je pre pet godina učiteljica Violeta Lazić, a ideji su se rado priključile i koleginice iz škola „Vera Radosavljević“ i „Vuk Karadžić“.

Učenici su se u petak 20. decembra takmičili po razredima u različitim disciplinama.

Prvaci u „Čaroviziji“, učenici drugog razreda pokazali su svoje sposobnosti u „Brzoviziji“, trećaci su uživali u „Pričoviziji“, dok su najstariji, četvrtaci pokazali šta su do sada naučili u „Znanoviziji“.

Nakon rešavanja asocijacija, igre memorije, čitanja brzalica, druženje je nastavljeno u fiskulturnoj sali gde su ih čekale „ Novogodišnje štafetne igre“.

Peta Novogodišnja čarolija  u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ završena je velikom žurkom za učenike i prosvetne radnike.