Naslovna Politika Parlamentarni izbori 2020. Novica Tončev donirao sportsku opremu fudbalerima “Mladosti” i “Sloge”

Novica Tončev donirao sportsku opremu fudbalerima “Mladosti” i “Sloge”

1035
0

Igračima fudbalskih klubova “Mladost” Karbulovo i “Sloga” iz Kobišnice danas je uručena vredna oprema dar Novice Tončeva, predsednika Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije i Stefana Cvetkovića, referenta za takmičenja FSRIS.

Fudbalerima “Mladosti” iz Karbulova i “Sloga” iz Kobišnice, mr Milan Uruković, lider negotinskih socijalista i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Borskog okruga uručio je danas u ime Novice Tončeva, aktuelnog predsednika FSRIS i referenta za takmičenje Stefana Cvetkovića, komplet opremu namenjenu predstojećoj sezoni.

Reč je o kompletima dresova za ceo igrački sastav i rezerve, ali i za golmane, predviđenih za treninge i takmičenja. Prvi čovek negotinskih socijalista uručio je klubovima u Karbulovu i Kobišnici i komplet fudbalskih lopti.

FK “Mladost” iz Karbulova, sezonu koju je prekinula pandemija virusa korona završio je na prvom mestu u Opštinskoj ligi Negotin, stekavši time pravo da se u daljem toku takmičenja nadmeće u višem rangu, Okružnoj ligi u kojoj je FK “Sloga”, iako spremna i za veće izazove, standardno dobar tim.

“Sloga” je, inače, ovu sezonu završila deobom drugog mesta sa štubičkim “Branikom”, a iza “Poloma” iz Leskova.

“Namera nam je da ovom donacijom pokažemo brigu o seoskim sportskim kolektivima koji zahvaljujući ogromnom entuzijazmu ljudi iz uprave i samog tima uspevaju da savladaju sve teškoće. Ova kvalitetna oprema, dresovi i lopte, samo su deo pažnje nadležnih u Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije sa Novicom Tončevim na čemu. Želja nam je da svojim rezultatima pokažu upravo onu snagu za koju znamo da imamo, a na nama je da nastavimo da ulažemo u razvoj sporta”, rekao je mr Milan Uruković, predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Negotinu koji je ove timove obišao zajedno sa dr Dušanom Furnigićem, kandidatom za narodnog poslanika na listi “Ivica Dačić – SPS, JS – Dragan Marković Palma”, koja će se na parlamentarnim izborima na glasačkom listiću 21. juna naći na rednom broju 2.