Naslovna Sport Novi bodovi „Slogi“ i Urovici

Novi bodovi „Slogi“ i Urovici

308
0

U 27. kolu Okružne lige Bor kobišnička „Sloga“  savladala je tim iz Karbulova, Urovica BSK iz Bukovča, dok je ekipu „Poleta“ porazila ekipa iz borskog Brestovca.

Fudbalerima “Sloge” ostale su još dve utakmice do kraja prvenstva, budući da su u poslednjem, 30.kolu slobodni. I ovom timu iz opštine Negotin obezbeđen je ulaz u viši rang, Zonu Istok, s obzirom da za čitavih 12 bodova “beže” od drugoplasiranog Zlota.

I u utakmici sa prošlogodišnjim pobednikom Opštinske lige, ekipom “Mladosti”, “Sloga” je zabeležila nove bodove, mada im je tim iz Karbulova donekle i zadao teškoće.

Domaćin, FK “Mladost” poveo je u 11. minutu golom Bobana Stankovića sa 1:0, ali je Marko Gavrilović izjednačio na 1:1 u 21. minutu, a Mladen Janković iz kaznenog udarca rezultat povećao na 2:1 za goste. Mrežu ekipe iz Karbulova zatresao je u 43. minutu i Milan Nikolić, a Aleksa Ibrić u 65. minutu što je “Slogi” donelo rezultat od 4:1, koji je osam minuta kasnije smanjio na 4:2 Velibor Kostić, igrač “Mladosti”.

Od ostalih naših predstavnika Urovica je u duelu sa ekipom FK BSK  slavila sa 2:3 u Bukovču, dok je jabukovački “Polet” poražen u borskom Brestovcu sa 3:2.

U narednom, 28. kolu u subotu, 5. juna BSK putuje u Šarbanovac. U nedelju 6. juna “Mladost” gostuje od 17 sati i 30 minuta “Nemetalima” u Donjoj Beloj Reci, a Urovica će ugostiti u to vreme fudbalere Krivelja. “Sloga” od 11 sati igra na svom stadionu protiv Blizne, dok je tim iz Jabukovca slobodan.