Naslovna Društvo Nove mere Štaba za vanredne situacije Negotin: Restorani i kafići 31. decembra...

Nove mere Štaba za vanredne situacije Negotin: Restorani i kafići 31. decembra i 1. januara rade do 18 sati

570
0

Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin na 42. telefonskoj sednici doneo je zaključak o tome kako će se raditi u susret i tokom praznika.

Foto: Dragan Veljković

U četvrtak 31. decembra i u petak 1. januara restorani, kafići, barovi i drugi ugostiteljski objekti rade od 5 do 18 časova uz iste uslove kao i do sada kao što je zabrana bilo kakve muzike unutar lokala, bez izuzetka.

Trgovinske i druge radnje, pekare i prodajna mesta na kojima se vrši prodaja prehrambenih proizvoda mogu da rade do 20 časova.

Ne računajući 31. decembar i 1. januar restorani, kafići, barovi, tržni centri, pijace, kladionice, igraonice na sreću, ali i kozmetički, frizerski i saloni lepote, fitnes centri, teretane i vežbaonice do 11. januara svoju delatnost mogu da obavljaju od 5 do 20 časova, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Zaključak se ne odnosi na radno vreme apoteka i benzinskih pumpi u obavljanju delatnosti prodaje goriva, kao i na trgovinske i druge radnje, pekare i prodajna mesta na kojima se vrši prodaja prehrambenih proizvoda a koje mogu da rade do 21 čas.