Naslovna Sport Nova pobeda negotinskih stonotenisera

Nova pobeda negotinskih stonotenisera

666
0

U drugom kolu Druge lige Regionalnog stonoteniskog saveza Niš stonoteniseri “Hajduk Veljka” savladali su sa 4:1 ekipu STK “Koper” iz Bora.

Negotinski stonoteniseri drugi prvenstveni meč igrali su kod kuće, s obzirom da zbog radova u sali stonoteniseri “Kopera” nisu mogli da budu domaćini.

Obe ekipe dale su sve od sebe, rešene da što bolje prođu u ovom komšijskom duelu, a prava se borba vodila iz meča u meč koji je na kraju završen sa konačnih 4:1 za “Hajduk Veljko”.

“U svakoj partiji, vodila se prava borba, što dokazuje i činjenica da se dosta partija završilo rezultatom 3:1 ili 3:2. Prava poslastica za, ovog puta malobrojnu publiku, bili su mečevi između najiskusnijeg igrača STK “Koper”, Ivice Stankovića i naših stonotenisera Mladena Milovanovića i Pavla Pucarevića. Oba meča dobili su naši igrači i to je i prelomilo meč”, kaže trener STK “Hajduk Veljko”, Slobodan Miljković.

Važnu pobedu ostvario je i Miloš Zlatanović u drugoj partiji, a Pavle Pucarević je postigao i pobedu u prvoj partiji protiv Vladimira Markovića, koji je iz Kragujevca prešao u redove “Kopera”.

“Uz standardno dobrog Mladena Milovanovića, Pavle Pucarević pokazuje sve bolje partije. Iz sezone u sezonu napreduje, te sa svojih 16 godina u svojoj trećoj drugoligaškoj sezoni, predstavlja tvrd orah i za najbolje igrače u Ligi. Potvrda je i skor od četiri pobede i nula poraza u dva meča i to protiv odličnih igrača.  Raduje i sve bolja forma Zlatanovića. Međutim tek predstoje teži mečevi sa ekipama, koje imaju i odlične internacionalce u svojim redovima, pa će to biti odlična provera, koliko stvarno možemo u tako jakoj konkurenciji”, dodaje Miljković.

U trećem kolu Negotinci dočekuju “Radnički” iz Pirota, koji je pored svog odličnog sastava na svim pozicijama doveo i jednog bugarskog internacionalca, koji se dokazao sa dve pobede u prvom kolu.